IMAM TRAUME, MOGAO SAM NASTRADATI!: Miljani PRETI TUŽBA od Zole zbog DIVLJAČKG PONAŠANJA? Čolić otkrio da li će teretiti bivšu devojku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.12.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola progovorio je o tužbi za Miljanu Kulić koja ga je na divljački način napala tokom njegovog sna.

IMAM TRAUME, MOGAO SAM NASTRADATI!: Miljani PRETI TUŽBA od Zole zbog DIVLJAČKG PONAŠANJA? Čolić otkrio da li će teretiti bivšu devojku! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Zadrugar Lazar Čolić Zola prošle noći progovorio je o njegovoj bivšoj devojci Miljani Kulić koja je diskvalifikovana nakon što mu je rascopala glavu i napravila mu ozbiljnu štetu. Naime, Zola je hitno hospitalizovan, nakon čega mu je glava ušivena, zbog povrede koju je zadobio nakon što mu je Miljana zabila štiklu u glavu. 

- Kako si posle svega? - pitao je novinar.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola Zadruga

 

- Dobro sam, ide situacija na dobro, kako je moglo biti, okej je. U svakoj nesreći ima malo i sreće, nisam nastradao, zahvalio bih se svima što su mi pomogli i brzo reagovali. Imam kopče na glavi, svaki dan previjanja, ali ide sve na bolje - nasmejao se Zola.

- Možeš li posle svega da zamisliš sebe sa Mijanom ponovo? - nastavio je novinar.

- Ne mogu već duže vreme da vidim sebe pored nje, kažem samo kako osećam. Šta god da se izdešavalo je besmisleno pored ovoga što se desilo nedavno. Nisam mogao da slutim da će neko na spavanju tako da me povredi...I dalje ne mogu da verujem na šta je bila spremna. Znao sam ja sa kim sam bio u vezi, svašta se nešto dešavalo, ali na spavanju da mi se desi ovo... Doživeo sam šok i traumu... Ne bih se prisećao svega, ne želim ni nju da spominjem više ni u dobrom, ni u negativnom kontekstu, mogao sam da je teretim za ovo što je uradila ali ne želim, neka joj sve ide na obraz... - govorio je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola Zadruga

 

- Kakva je situacija između tebe i Nevene sada, kada Miljana nije tu? - nastavio je novinar.

- Mislim da ide sve u pozitivnom smeru, ali ne zbog ove situacije i Miljane, nego sve ide samo i spontano. Ništa se konkretno nije desilo tako da ne mislim da je ovo sa Miljanom uticalo na odnos. Što se tiče mog odnosa prema njoj i opuštanja, verovatno će mi biti lakše. Ne bih voleo da to bude nešto što će ubrzati proces ali želim da bude sve kako treba i spontano - rekao je Čolić.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dera

12.12.2021 17:13

Ako neće Zola, Javno tužilaštvo mora.