MILJANA KULIĆ POKAZALA SA KOJOM PEVAČICOM JE ZOLA VARAO: Bivša zadrugarka VAN SEBE od BESA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.12.2021

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne prestaje da izaziva što zadrugare, tako i ljude van rijalitija. Bivša zadrugarka je sada objavila sliku devojke sa kojom ju je Lazar Čolić Zola varao.

MILJANA KULIĆ POKAZALA SA KOJOM PEVAČICOM JE ZOLA VARAO: Bivša zadrugarka VAN SEBE od BESA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić nakon što je diskvalifikovana iz Zadruge ne prestaje da se oglašava na svim društvenim mrežama kako bi dala svoje mišljenje o gorućim temama rijalitija.

Miljana je ovaj put iskoristila Instagram, kako bi obelodanila sa kim ju je varao bivši verenik Lazar Čolić Zola. Bivša zadrugarka je objavila sliku Marine Glušice, poznatije kao Barbi, koja je nedavno bila već u jednom skandalu jer je navodno preotela muža Elektri Elit.

Republika

Foto: printscreen

Miljanina objava

- Dotični je mislio da neću otkriti sva njegova muvanja dok je bio sa mnom. Ova je još jedna u nizu. Još jedan dokaz da me je samo iskorišćavao. Ali svako snosi svoje kazne kad tad. Jel mene niko više neće praviti budalom. Dosta moje grbače, dosta mog novca, dosta svega!! A ovoj bi samo rekla da neće joj biti dobro ako me bude još dirala.. Jer vi znate kad ja igram ja igram na 1000% a ne kao neki samo na 69 - napisala je vidno besna Miljana.

Marina nije želela da da svoj komentar oko čitave situacije.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

24.12.2021 05:49

Ovo je jos jednom potvrdjeno.U Srbiji ne funkcionise pravni sistem.Umobolnim osobama se daje veliki publicitet.Umesto u toponicu.Majka i cerka pune naslove stampe.Bruka i sramota Nisa i Srbije.

Željko

24.12.2021 08:14

Zola je sposoban samo Miljanu da zavede. Nesposoban pa plaća prostitutke.