SVE ĆE BITI JASNO KAD UĐE U ZADRUGU: Oglasio se Dejanov otac NAKON POMIRENJEA Dragojevića, o za Dalilu je SAMO OVO REKAO!

Autor:

Zadruga

23.12.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krah ljubavi, razvod braka ali i pomirenje Dalile i Dejana Dragojevića nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bivši supružnici su nedavno obnovili svoj odnos, te je Dejan i javno priznao da želi da svojoj sada zvanično bivšoj supruzi pruži još jednu šansu.

SVE ĆE BITI JASNO KAD UĐE U ZADRUGU: Oglasio se Dejanov otac NAKON POMIRENJEA Dragojevića, o za Dalilu je SAMO OVO REKAO!

Foto: Instagran.com

Sinoć, tokom žurke, Dragojevići su blistali i izgledali kao zaljubljeni tinejdžerski par, na početku svoje ljubavi. Mišljenje javnosti je podeljeno, a publiku i gledaoce najviše zanima mišljenje Dejanove porodice.

Iako se porodica Dragojević u poslednje vreme ne oglašava za medije, Goran Dragojević  odlučio je da se oglasi za domaće medije i da svoj sud o situaciji koja je šokirala ceo region.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

- Iskreno da vam kažem, trudim se da ne pratim dešavanja. Video sam pomirenje, ne znam šta bih rekao. Ne želim ništa da komentarišem zaista. Dalilu ne bih uopšte spominjao, a Dejan je moje dete uvek i zauvek. Voleo bih kada bi bila mogućnost da ga vidim za Novu godinu i popričam sa njim iskreno kao otac. Eto, ako se to desi, znaćete šta bih mu sve rekao. Trenutno, ne bih nikakve procene i komentare iznosio - poručio je Goran za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ajduk

23.12.2021 13:20

Ako ne bi davao procene, bolje da ćuti.