HVALA ŠTO STE BILI UZ MENE: Dejan ODLUČIO da se VIŠE NE DRUŽI sa Đedovićem, Sandrom i Tarom, a onda se OBRATIO Dalili, MUK U ZADRUZI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.12.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" Dejan Dragojević odlučio je da se više ne druži sa svojim prijateljima iz Zadruge, a onda se obratio Dalili.

HVALA ŠTO STE BILI UZ MENE: Dejan ODLUČIO da se VIŠE NE DRUŽI sa Đedovićem, Sandrom i Tarom, a onda se OBRATIO Dalili, MUK U ZADRUZI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije " Pitanja gledalaca" Dejan Dragojević je zamolio voditelja Milana  Miloševića da dobije reč i da se obrati  svojim prijateljima i Dalili:

- Hvala što ste bili uz mene da se izborim iz ove situacije. Tari, Sandri i Đedoviću na svemu. Zagrliću vas sve, a onda ću se odvojiti od vas a napolju ću vam se zahvaliti kako dolikuje. A tebi ću se obratiti jer si me odvojila od svih, i sada me odvajaš neka ti ide na čast - rekao je Dejan i izašao iz kuće.

- Ne zanimaš me, ti nemaš prava da mi pominješ - rekla je Dalila.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Dejan je jadan on naiteligenstnijih ljudi ovde. Ja moram da kažem da je Đedović u pravu. Dejan i Dalila zna dosta o vama - rekao je Karić.

- Molim te skloni se, svi znamo ko si i šta si radilas i kako. Molio ljude da ti donesu ponešto. Nebitna je pa juri kadatl - rekao je Đedović.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Marko Đedović svađa

- Ja ću njemu otvoriti glavu, ali ne kao Miljana, ja ću ga uništiti - rekla je Dalila.

- Kariću nisi u pravu, ja Dalili ćutim već dva meseca koliko me vređa jer sam Dejanova drugarica - rekla je Sandra.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kiki

10.12.2021 08:07

Zbog Dalile odrekao se rodbine. Odrekao se prijatelja van Zadruge. Sada se odrekao i prijatelja u Zadruzi. GUBITNIK.

Odgovori 91 15
mm

10.12.2021 08:09

Ona je to i htela vrti ovo dete neyrelo kako hoce djedovic je sve lepo reko koje i sta je

Odgovori 89 23
Jasmina

10.12.2021 11:18

@mm - On nije mali. Ima dovoljno godina da može zdravorazumski da prosuđuje. Jahanje njegove Dalilesa drugim mu verovatno nije novost. Možda su i ranije zarađivali na sličan način. Oni su smeće i nije mi ga žao.

Odgovori 67 13
Biljana

11.12.2021 04:07

Muka mi je više da gledam Dejana foliranta u početku bilo mi ga je žao a sad vidim da je običan slepac,gledao ženu Primilu Falili kako se puni i on je još voli čudo,ako mu nije dosta poniženja nek se natrti pa nek napuni Car i njega.Bljak

Odgovori 19 3