STEFAN KARIĆ POLUDEO! Brutalno zapušio usta celoj Beloj kući: NAJVEĆI LICEMERI SU CAR I DALILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.12.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari glasaju za najvećeg licimera u vili, a Stefan Karić je sve stavio na svoje mesto svojim izlaganjem.

STEFAN KARIĆ POLUDEO! Brutalno zapušio usta celoj Beloj kući: NAJVEĆI LICEMERI SU CAR I DALILA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Beloj kući je počelo glasanje za najvećeg licimera, a među prvima je reč dobio Lepi Mića koji nije propustio priliku da iskritikuje Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića uhvatio zalet

- Dalila je bila jako licemerna i bezobrazna prema svom mužu, slično je Car uradio Dalili. To su prva dva mesta koja su jako upečatljiva. Za treće mesto ima dosta kandidata... Majo, od mora loših stvari tebe neću da izaberem. Imao Irmu koja je za Dalilinu majku govorila najgore, a sad je brani. Ja nisam Miki koji neće da se zamera sa vama, jer on ima kratak fitilj. Majo, deliš emociju sa čovekom koji te najstrašnije vređa, to je vaš izbor. Ja sam se ovde posvađao sa Markom i mi i dan danas ne govorimo, treba vreme da prođe da bi to došlo na svoje. Sale, Dalili si rekao najstrašnije stvari, vi ne možete da budete dobri. Navijali ste licmereno da Zola iz*ebe Deniz, a kad je ušao u priču sa Nevenom patite i žalite Miljanu. To je grupno licemerstvo i najpodlije što radite. Moram Gruju da navedem, pričao sam mu 100 puta. Ti si vozio to je licemerno, kažeš ili Mima ili žena, a ne da voziš levo i desno. Spavaš kod Mikija za koga si govorio sve najgore - govorio je Mića.

Nakon Miće, reč je dobio Stefan Krstović Krle koji je odmah osuo paljbu po Neveni Savić, a u sve se umešao i Stefan Karić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Krstović Krle

- Počeću od Nevene, prema meni je ispala licemer... Pričala mi je priču neke bajke, a uveče radila drugo. Ja bih sa tobom ovo, ono... Znam da je pričala pojedinima, jedno priča, a drugo radi - kaže Stefan.

- Meni si pričala da ti je Krle neozbiljan, nisi mi delovala da se sprdaš - dodala je Matora.

- Sprdala si se sa Krletom? Ljubila si se sa njim - ubacio se Karić.

- Druga osoba je Dalila, ispala je licemerna prema Dekiju. Viki, je l' si ti videla naš poljubac? Nije to bio poljubac jezikom - nastavio je Krle.

- Krle me je uhvatio za glavu i poljubio, a ti Stefane ako si video nešto drugo reci - odbrusila je Nevena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Krstović Krle

 

- Nju je zabolelo šta sam rekao da ovakvim ima koliko hoću. Druga osoba je Dalila prema Dejanu, a treća osoba šargarepa, branila, pa pljuvala. koga ona brani bolje bežite - govorio je Krle.

Zatim, glas je dobio i Karić koji nije štedeo reči kada su u pitanju Dalila, Car, ali i Miljana Kulić.

- Svi o kojima ste pričali ono sada spvaju. Ja ne bih podigao jednu flašu, oni treba da nas bude, a mi da čistimo za njima. Je*em usta i Cara, Maju i Miljanu. Ko bude podigao flašu je najveća pi*ketina, sami treba da čiste svoja go*na. Ja ću da se is*enjam, a Sandra Rešič će da pokupi. Sledeći vođa ako ne bude stavio za potčke Dalilu i Cara je najveća pi*ka. Najveći licmeri su Dalila, Car i Miljana - govorio je Karić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić

 Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Oki nbg...

06.12.2021 09:44

Ti, tata i ivana boca..... Hahahah...... Gledao sam snimak...

Sale

06.12.2021 11:23

Karić i ostali koji su glasali za ovo troje su u pravu (mnogi šute jer su isti kao oni ). Jedino se Karić ,Janjuš, Đedović i Rešićka usude reći što misle ( Mića galami, pogubi se jer iz nekog razloga štiti Cara i Dalilu što je van svake pameti). U proteklim sezonama Mića je besneo i slina mu išla iz usta kad bi govorio o svetinji braia i moralu. Draganu Mitar je razapeo, Luni izgovorio užasne stvari, Maju nazvao bludnicom, Maji Hadrović rekao da mu se gadi, Jovani moralisao zbog pogleda u ogledalu i još mnogima ispirao mozak. Dakle, bajveći licemer je Mića jer, eto Dalila je pogrešila jer se zaljubila ali se pokajala. Ma idi bre Mićo, licemer si. A što se tiče Cara, Maje, Dalile i Miljane, to su najprljavije osobe u kući, iza sebe nikad nisu oprale ni jednu šerpu, čašu, kupatilo, stol, pod a najviše prljaju i razbijaju. Pitam se da li oni imaju karaktera i poštovanja i prema svojoj porodici.