BIVŠI ROB MILJANE KULIĆ OTKRIO SVE ŠOKANTNE DETALJE: Bio sam ZAKLJUČAN u stanu ČETIRI DANA!

Autor: Dragana ŽIKIĆ

Zadruga

04.12.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući učesnik Zadruge, Luka Radivojević otvorio je dušu za Republika.rs

BIVŠI ROB MILJANE KULIĆ OTKRIO SVE ŠOKANTNE DETALJE: Bio sam ZAKLJUČAN u stanu ČETIRI DANA!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Luka Radivojević požalio se da ga je Miljana Kulić tretirala kao seksualnog roba.

Luka priča kako ga je aktuelna zadrugarka zvala kod nje u Niš, a potom je usledio pravi pakao. Držala ga je zaključanog u stanu i terala da je da je oralno zadovoljava na svakih pola sata.

Republika

Foto: printscreen

Luka i Miljana

 

- Zvala me je nakon Zadruge 4, sa izgovorom da joj hitno trebam i da moram da se stvorim u Nišu kako znam i umem. Ja sam stvarno pomislio da se nešto ne daj Bože gododilo i naravno odmah sam otišao. Kada sam stigao uvela me je u stan u kom je živela sa Zolom, a tada sam shvatio šta je bilo toliko hitno - započinje Luka priču za Republika.rs i dodaje da je bio zaključan u stanu bez prava slobode kretanja:

- Zaključala je vrata za mnom i rekla mi da ne idem nigde. Molio sam je da me pusti jer sam imao obaveze u Beogradu ali nije želela. Četiri dana me je držala zaključanog, nisam smeo ni kroz prozor da provirim. Imalismo seksualne odnose, nakon kojih je ona poludela i počela na pola sata da me tera da je oralno zadovoljavam.

Republika

Foto: printscreen

Luka Radivojević i Miljana Kulić

 

Radivojević kaže da ga je spasila njena majka, Marija Kulić, iako nije bila svesna toga.

- Pozvala je Marija i rekla Miljani da dođe na neko slavlje. Miksi me je povela sa sobom, upoznao sa joj porodicu, a čak joj je majka rekla da se Mane Zole, jer sam ja mlađi i lepši. Nakon te proslave uputili smo se za Beograd gde je Miljana bila u emisiji jednoj, terala me da je čekam kao pas ispred, a onda je samo nestala.

Republika

Foto: printscreen

Luka Radivojević i Miljana Kulić

 

Luka kaže da mu je tada svanulo jerje video da ga je blokirala na svim društvenim mrežama, i ponadao se da je svemu došao kraj. Nakon toga, budući zadrugar je počeo da posećuje  psihoterapueta jer, kako kaže, Miljana mu je napravila traumu.

- Išao sam kod psihijatra  redovno, i dan danas idem. Budim se noću jer imam noćne more. Četiri dana u mraku, u zatvorenom... Ostavilo je trag.

Taman nakon što se oslobodio, i počeo da izlazi iz kuće bez straha, njegova noćna mora se opet ostvarila.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Luka Radivojević

 

- Dobio sam poziv sa nekog broja nakon meseca dana, javio sam se kad ono, Miljana. U šoku sam bio jer sam čuo da se tada pomirila sa Zolom. Plakala mi je i histerisala da joj hitno donesem pare jer u dugovima zbog Zole. Naravno ja nisam hteo da bi mi ona rekla: "Duguješ mi 600 evra jer si imao priviliegiju da imamo odnose"! Zanemeo sam, rekao sam joj da joj ništa ne dugujem i prekinuo vezu. Pozvala me je opet sa pričom da se mi pravimo da smo kao u vezi, naravno ni na to nisam pristao a onda je opet počela da plače i da traži novac.

Luka kaže da želi da ostavi taj deo sebe u prošlosti kao i da jedva čeka da uđe u Zadrugu i dase nađe oči u oči sa Miljanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Nina

05.12.2021 10:19

Pa ako te je drzala 4 dana kao Roba zasto si isao na festi sa Miljanom posle Robstva? Pa opet kazes isao si sa Miljanom na intervy ,I cekao kao pas,zasto si isao? Kada si izasao vani zasto nisi pobegao ? Nego si na festi otisao,ma daj molim te preko Miljane oces u Zadruzi,to su providne lažima,Ja licno kada bi bila Rob 4 dana ,prva prilike kada bi izasla na slobode Ja bi maglu,i nebi isla ni na festi,ni u Beogradu sa Miljanom,tesko je po verovati tvojoj prici...

Odgovori 91 28
Irena

09.12.2021 21:26

@Nina - Najpre se vrati u osnovnu školu i nauči padeže.

...medju šljivama

05.12.2021 20:19

Bože, koji idioti, da li je moguće da ovakvi stvorovi postoje?

Odgovori 29 2