MORA HITNO DA IDE NA RENDGEN, IMA JAKE GLAVOBOLJE: Izvor blizak Dejanu Dragojeviću OTKRIO ovo o njegovom ZDRAVSTVENOM STANJU!

Autor:

Zadruga

04.12.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejanovo zdravstveno stanje zabrinulo je celu naciju, a sada izvor blizak njemu otkriva šta mu se dešava.

MORA HITNO DA IDE NA RENDGEN, IMA JAKE GLAVOBOLJE: Izvor blizak Dejanu Dragojeviću OTKRIO ovo o njegovom ZDRAVSTVENOM STANJU!

Foto: printscreen

Dejan Dragojević doživeo je pravi horor od kako je ušao u Zadrugu sa tadašnjom ženom Dalilom Dragojević. Naime, Dalila ga je prevarila sa Filipom Carem pred milionskim auditorijumom. Na Dejana se ovo loše odrazilo jer je za samo dva meseca smršao 20 kilograma i osedeo je naglo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

Dejan i Dalila su bili u braku pet godina, pokušavali su da dobiju bebu pa su tako išli na veštačku oplodnju samo nekoliko meseci pre nego što su ušli u rijaliti.

Dragojević je bio prisiljen da živi sa bivšom ženom i da gleda kako razmenjuju nežnosti samo nekoliko metara od njega. Prvo je naglo smršao i izgubio 20 kilograma, potom je vidno osedeo, a sada se oglasio izvor blizak njemu za Skandal i otkrio detalje o Dejanovom zdravstvenom stanju.

Republika

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

 

- Dejan svako malo kuka da ga glava jezivo boli, pa se kljuka lekovima protiv bolova. Bukvalno ih uzima kao bombone. On je i ranije imao jezive glavobolje, pa se čak žalio i lekarima. Oni su ga molili da snimi glavu, međutim, Dejan nije hteo verujući da je sve posledica jače migrene. Međutim, sada je sve još tri puta gore jer ga je javna Dalilina prevara dokrajčila, te ga i rijalitiju mole da ode na rentgen ne bi li se utvrdilo da nema nešto, ne daj Bože, na mozgu. Jer i ako ima, bolje da se to otkrije na vreme

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading