BIĆU UZ ĆERKU AKO PREŽIVIM SVE OVO: Dalilina majka promenila ploču, Dejan ipak nije PROMENIO veru!?

Autor: Republika

Zadruga

04.12.2021

09:49

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević priznala je da Dejan Dragojević ipak nije promenio veru i prešao u islam, čime je totalno promenila ploču, jer je do skora imala druge tvrdnje.

BIĆU UZ ĆERKU AKO PREŽIVIM SVE OVO: Dalilina majka promenila ploču, Dejan ipak nije PROMENIO veru!?

facebook.com/Emina Mujić

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević priznala je da Dejan Dragojević ipak nije promenio veru i prešao u islam, ali da je poštovao njihove verske običaje. Ona je istakla da je podrška i uz svoju ćerku, ističući da se u rijalitiju svakodnevno dešavaju prevare.

U jednoj emisiji, Dalilina majka prokomentarisala aktuelna dešavanja u poruci koju je poslala voditelju Memi Haljevcu, u kojoj je napisala i da Dejan nije promenio veru.

youtube.com/Zadruga Official, Facebook.com

Emina Mujić stala na ćerkinu stranu

- Nisam ni ja jaka, ni najjača, ali ću se boriti i stati uvek uz Dalilu pa neka je najgora! Nemoj ti mene Memo da ispravljaš, ni za šta, a pogotovo ne za veru! Sve što sam rekla je istina, pa kome se sviđa, a kome ne nek crknu, nek psuju mene i nazivaju svkako, jer go***** je muka još više što sam rekla da se Dejan klanja! Da, klanjao je, a to što nije još prešao u islam i promenio veru, to je nešto drugo. Postio je i išao na teraviju svaki dan. Dalila ako je uništila sebe s tim što ga je prevarila u spavala sa ovim ološem, to je drugo - istakla je Dalilina majka.

Dalila će da se nosi sa tim kroz život i neće niko drugi, sem ja, kao majka, koja će biti uz nju, ako preživim sve ovo. Da su Dalila i Dejan ušli kao momak i devojka ne bi se digla ovolika prašina da je Dalila prevarila Dejana kao momka, a ne kao muža. Mnoge varaju i spavaju ove sezone i idu od jednog do drugog, pa se sreću svi zajedno dole u Zadruzi i gledaju jedni drugima u oči. S*** su imali i unutra i napolju. Dalila je najgora smo zato što je udata i uradila to što je uradila - završila je Dalila izlaganje.

Podsetimo, Emina je ranije izjavila da je Dejan promenio veru, dok je s druge strane Dalilin otac, Huso Mujić rekao da Dejan nije promenio veru, a sada je Dalilina majka upotpunosti promenila ploču.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Bolesno

04.12.2021 11:54

Eto, stara žena laže sve više i više, a ni babo nije daleko! Da li žele i oni, naročito vrla majka, u rijaliti?