DALILA I DEJAN ĆE SE POMIRITI: Emina Mujić NEUTEŠNA nakon ćerkine HISTERIJE, progovorila o ZETU: Mene bi bilo sramota! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

01.12.2021

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić oglasila se za portal Republika.rs, pa je istakla koliko joj je teško pala kada je morala da gleda ćerku Dalilu Dragojević u nervnom rastrojstvu.

DALILA I DEJAN ĆE SE POMIRITI: Emina Mujić NEUTEŠNA nakon ćerkine HISTERIJE, progovorila o ZETU: Mene bi bilo sramota! (VIDEO/FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Facebook.com

Dalila Dragojević Mujić jedna od najzapaženijih rijaliti učesnica prethodnih godina, a najveću popularnost stekla je nakon što je prevarila njenog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem. Situacija se dodatno zakomplikovana kada je u rijaliti ,,Zadruga 5" ušla Maja Marinković, pa je Car odlučio da prevari Dalilu sa njom.

 

 

Danas u toku dana Dalila Dragojević doživela je nervni slom, nakon što su je Miljana Kulić i Dejan Dragojević ispolivali vodom i kafom, što se loše odrazilo na njenu psihu, pa je dobila histerični napad. Dalila se bacala po betonu, plakala i urlala iz petnnih žila od nemoći, a njeni prijatelji su pokušali da je smire i tešili su je sve vreme.

 

 

Dalila nije mogla da dođe sebi nakon što koji ju je zadesio, nije se nadala da će Dragojević nastaviti da je ponižava i napada. Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa neutešnom Eminom Mujić, Dalilinom majkom, koja nije krila da joj je loše kada vidi ćerku uplakanu.

 

 

- Pitate me kako se osećam kad Dalilu gledam u njenom rastrojstvu? Pa, ja sam majka, za razliku od pojedinih ,,majki"! Boli me sama odvojenost od moje Dalile i što nisam uz nju u teškim trenucima! Nadam se da će Dalila da istraje u svemu ovom uz Božiju pomoć! Završiće se i ovo sve, tačnije ova prokleta 2021. godina, koja nikom od nas nije donela dobro - govori uzrujano Emina i otkriva da će se Dalila i Dejan pomiri:

- Koliko je teško Dalili, toliko je teško i Dejanu, i naravno da će se pomiriti! Dejan i Dalila se vole, ko god misli suprotno, vara se! Ovo danas što se desilo, kako je Dejan odreagovao je dokaz koliko se vole! - poručuje Emina za Republika.rs. 

Republika

Foto: facebook.com/Emina Mujić

Emina Mujić, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević

 

- Ja samo njih posmatram i ne interesuju me društvene mreže niti me dotiču komentari po tim istim mrežama, jer narod k'o narod ima pravo!! Ali u svakoj kući se svašta dešava, samo ne pred kamerama, tako da, šta reći sem da se svako pozabavi o sebi i svojim problemima, a moja deca tj. Dalila i Dejan će biti sigurno zajedno! Volim ih oboje i vidim ih zajedno... Uz njih sam bila ja najviše svih ovih pet godina tj. i Huso, a svi drugi sad se kao našli dobri i brinu za Dejana! Pa mene bi bilo sramota sad nakon pet godina se pojaviti i plakati kao ono "reško im"! Ja pređem preko okeana ako je moje dete u pitanju i odem da vidim kako je, a ne u jedan Šepak ili ti ne znam ni ja! Najlakše je sad doći u studio i pljuvati po Dalili i to su jedva dočekali pošto je nikad nisu ni voleli! Ja kao majka koja sam pet godina uz njih i dalje sam tu i biću zauvek! Moja Dalila je moj život, a da bi bili oboje srećni naravno da ih vidim zajedno! Dalila i Dejan do stote zajedno! To je ljubav koja se ne ruši u jednom danu! Njihova sreća je samo ako su zajedno, jer njih dvoje su jedna duša a dva tela - govori za kraj razgovora Dalilina majka, Emina Mujić za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana

01.12.2021 20:04

Gospodja " mama" prica o njihovoj ljubavi. Kakva je to ljubav izmedju Dalile i Dejana, kada Dalila vodi ljubav sa Carem , a to vide milioni gledalaca ? Dalila je tim aktom obrisala patos sa Dejanom ! Samo glup covek, ljigavac , oprostio bi zeni JAVNU PREVARU !

Odgovori 26 2