VOLIM GA I DALJE! Ana Korać priznala emocije prema Davidu, pa udarila na devojke sa kojima je bio: SVE SU TO MOJE KOPIJE, DŽABE SE TRUDE!

Autor:

Zadruga

29.11.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać priznala da gaji emocije prema bivšem dečku.

VOLIM GA I DALJE! Ana Korać priznala emocije prema Davidu, pa udarila na devojke sa kojima je bio: SVE SU TO MOJE KOPIJE, DŽABE SE TRUDE!

Foto: Instagram.com

Ana Korać, David Dragojević

Starleta i bivša zadrugarka Ana Korać progovorila je pred kamerama o bivšem dečku Davidu Dragojeviću. S obzirom na to da David trenutno uživa s novom devojkom, ona je prokomentarisala novu vezu bivšeg dečka.

- Sve su to moje kopije, koje žele da budu kao ja. On je dečko slobodan i može da bude sa sto njih ako tako poželi, ali jasno je da nijednu neće voleti, kao što je voleo mene. Džaba se trude te devojke - rekla je Koraćeva u emisiji "Ekskluzivno". Takođe, ona je priznala da i dalje gaji emocije prema Dragojeviću:

Republika

Foto: instagram.com/___californication

Ana Korać gaji emocije prema Davidu Dragojeviću

- Ni meni nije bilo svejedno kada smo raskinuli. Zapravo mi je bilo veoma teško. Ostao mi je u lepom sećanju. I dan-danas ga volim. Žao mi je što nismo ostali prijatelji posle raskida, ali nadam se da će i do toga doći jednog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Istina

29.11.2021 13:43

Klasična narcisoidna, ljubomorna i isfrustrirana devojka, nekada se prodavala za piće a sada za po koju skuplju igracku

Ljubica

29.11.2021 18:02

Oboje će ući u Z5 i obnoviti vezu.....za pare