TEODORA PROGOVORILA O VRELOJ AKCIJI MAJE I ČORBE! Otkrila da li ju je Janković PREVARIO sa BIVŠOM: Našla krpa zakrpu, sramota me je! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

26.11.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Bilanović, bivša devojka Milana Jankovića Čorba oglasila se za portal Republika.rs i otkrila sve o njegovoj vreloj akciji sa Majom Marinković.

TEODORA PROGOVORILA O VRELOJ AKCIJI MAJE I ČORBE! Otkrila da li ju je Janković PREVARIO sa BIVŠOM: Našla krpa zakrpu, sramota me je! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Nakon što je prošle noći Maja Marinković otkrila da je imala vrelu akciju sa Milanom Jankovićem Čorbom pre početka rijalitija ,,Zadruga 5", za portal Republika.rs oglasila se i Teodora Bilanović. Podsetimo, pre nekoliko nedelja Teodora i Čorba stavili su tačku na njihovu romansu, zbog čega su svi ostali u šoku, budući da su započeli zajednički život, nastupe i neki porodičnu idilu. 

Međutim, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su Tea i Čorba raskinuli. I dosta se spekulisalo zbog čega je došlo do raskida, a izgleda da je razlog otkriven - Maja Marinković

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Bilanović

 

Teodora se odazvala našem pozivu, pa je odmah na početku razgovora istakla koliko ju je sramota, jer je uopšte ušla u odnos sa Čorbom, a potom nam ispričala i da joj se on kleo da nije imao akciju sa Marinkovićevom. 

- Nisam znala za to. Meni se do pre dva dana kleo da nije bio ni sa kim i da ne može da živi bez mene, da me voli previše. Transfer blama, našla krpa zakrpu. Sramota me što sam bila sa njim i što se trenutno nalazim u sklopu ove priče ološa - govori Teodora Bilanović i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba

 

- On je koliko znam tek juče izjavio na RED tv da nismo zajedno, do tad mi je govorio onako kako sam napisala. Ja sam morala da odem za Švedsku poslom, ali me je zvao i pričali smo, pa mi se kleo da nije bio ni sa kim, a ne sa njom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović raskinuli

 

Za kraj razgovora upitali smo Teodoru, gledajući činjenice, da li se smatra prevarenom devojkom, zbog priče da je Maja imala vrelu akciju sa Čorbom, te da li bi mogla da nam otkrije pravi razlog njihovog raskida.

- Ne mogu o tome da pričam, sramota me što sam bila sa njim - poručila je Teodora za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Blaza

03.12.2021 17:47

Budi srecna Teodora, otkacila si se od one budale. Cuvaj se da te ne zarazi, jer je bio sa olosem Majom radodajkom. !