KO ĆE KOGA, AKO NEĆE SVOJ SVOGA? Car prevario Maju sa Dalilom, a onda je nju osramotio sa BIVŠOM, koja sumnja da je TRUDNA sa Čorbom! KOJU PORUKU POSLATI? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.11.2021

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti ,,Zadruga 5" oborio je sve rekorde gledanosti, a ljubavni četvorougao dobio je novog, petog člana, koji je možda i najbitnija karika.

KO ĆE KOGA, AKO NEĆE SVOJ SVOGA? Car prevario Maju sa Dalilom, a onda je nju osramotio sa BIVŠOM, koja sumnja da je TRUDNA sa Čorbom! KOJU PORUKU POSLATI? (VIDEO)

Foto: Printskrin: TV Pink, ST/N. Mandić

Rijaliti ,,Zadruga 5" pomera sve rekorde gledanosti kada je u pitanju ljubavni, sada već četvorougao. Odnos Maje Marinković, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića i Filipa Cara uzburkao je čitav Balkan, a ono što je sve zbunilo jeste što se u sve umešao i Milan Janković Čorba

No, krenimo ispočetka!

Dalila Dragojević nešto ubrzo nakon što je počeo rijaliti, donosi odluku da prevari svog zakonitog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, zbog čega je navukla gnev gledalaca na sebe. Dalila nije marila za Dejanovim osećanjima, danima ga je gledala kako propada, kako sve više i više gubi živaca i elana za životom. Nekoliko puta znala je žestoko da ga ponizi, govoreći da glumi patetičnog momka, kako bi bio žrtva u narodu, iako on ništa nije uradio, osim što ga je ona prevarila. 

 

 

- Jedina ja ću nostiti krst kad sve prođe. Ovo patetisanje i povređenost razumem u neku ruku. Ne razumem ako si već nešto rekao... Od provog dana sam govorila da ga volim i to mišljenje nikad nisam promenila, a on je promenio mišljenje. Dala sam povoda da promeni mišljenje i posumnja, ali nikad ništa nisam uradila iza leđa - pričala je Dalila u toku ljubavi sa Carem, pa se u rijalitiju i zvanično razvela od Dejana i stupila u intimne odnose sa ljubavnikom Carem.

Međutim, nakon nekoliko nedelja od Dalile preljube, Veliki šef donosi odluku da se na imanje useli niko drugi nego Maja Marinković, bivša devojka Filipa Cara, koju je i prevario sa Dragojevićkom. Komplikovano vam ovo zvuči? Čekajte, nije to ništa!

Nakon Majinog ulaska situacija se menja iz korena i to za samo 24 sata. Naime, Maja je uspela da pridobije Cara kroz razgovor, pa ju je on poljubio krišom. Kada je svanuo dan, Maja i Car su nastavili po svom, pa su počeli da se ljube i maze pred svima, a onda je usledila i vrela, nikad žešća vrela akcija ispod pokrivača. 

 

 

Kao što smo na početku rekli, u sve se umešao i peti član ove pešadije, a to je Milan Janković Čorba. Naime, prošle noći saznalo se da je Maja imala intiman odnos sa Čorbom pre nego što je ,,Zadruga 5" počeo, te da zadrugarka sumnja da je trudna sa njenim bivšim. Maja i Čorba imali su vrelu akciju, kao i vezu koja je bila kratkotrajnog daha. 

- Mi smo pričale o dva momka, Čorbi i jednom dečku sa mora. Da li je ona pričala o jednom ili drugom ja ne znam. Njoj kasni ali ne znam sa kim. Ja sada nisam slagala. Ne znam na koga je mislila - vikala se Tara.

 

 

 

Dakle, da rezimiramo, Filip je prevario Maju sa Dalilom, a ona je izvršila preljubu sa Carem pred očima venčanog supruga, a potom se otkrilo i da Marinkovićeva sumnja da je u drugom stanju sa Čorbom. I to nije sve, Dalila je takođe pomislila da je trudna sa Carem, pa se molila Bogu da to toga nije došlo. Što znači, po svemu sudeći, da su možda na putu čak dve rijaliti bebe, ako se njihove sumnje obistine. 

Kako vam se sve ovo čini?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Zana

26.11.2021 14:36

Posto ne mogu da kontrolisu nagone, svo troje u kavez, u ZOO, medju zivotinje.

Miki

27.11.2021 10:34

Po meni je ovo dogovor Dalile i Cara. Car i Dalila se igraju rijalitija ne bi li odneli nagradu.