ŠUTNULI JE I LJUBAVNIK, I SUPRUG, UCVELJENA DALILA U OČAJU ŽIVOTA! Dragojevićka PROKLINJE sudbinu: Kako sam bila tako glupa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.11.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević se opekla, a karma joj se vratila brzinom munje, pa je ostala i bez ljubavnika Filipa Cara, kao i bez supruga Dejana Dragojevića.

ŠUTNULI JE I LJUBAVNIK, I SUPRUG, UCVELJENA DALILA U OČAJU ŽIVOTA! Dragojevićka PROKLINJE sudbinu: Kako sam bila tako glupa! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Nakon što je Dalila Dragojević bila suočena sa pričom o Maji Marinković i Filipu Caru, nije mogla da dođe sebi, pa je briznula u plač. Dalila se nije nadala da će je Filip prevariti tako brzo, ali je prošle noći isticala da je sigurna da Car i dalje voli svoju bivšu. Ono što je još više dotuklo Dragojevićku jeste to što je ostala prvo bez muža Dejana Dragojevića, a sada i bez ljubavnika. 

Zadrugari su prilazili utučenoj Dalili pokušavajući da je smire, što je nju još više dotuklo. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car poljubac

 

- Potrudila sam se, za sve sam se potrudila... Osetim u vazduhu, osetim... Vidim njegovu facu, vidim njegovo ponašanje, sve vidim. Zašto sam sve ovako uradila? Ne mogu... A ovaj (Dejan) mi je jutros još više dotukao... - pričala je kroz suze Dalila.

- Vidi kako se sladi, a ti to dozvoljavaš - rekao je Luks o Dejanu.

- Kako si mi upisana ti na Insta? Imaš dečka, top... Gde si, Luks, legendo? - prošao je Dejan sav nasmejan.

- Evo, dobre su ti patike - rekao je Luks.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

- Kako sam bila tako glupa, da idem u stvari srcem, a ne mozgom. Da ne pomislim: "Ženo, pusti, sačekaj da vidiš neke stvari, pa onda". Ne, ja odmah. Poljubac, krevet, s*ks jedan, drugi, treći - plakala je Dalila.

- Ali ne možeš mozgom da razmišljaš, jer si se iskreno zaljubila - govorila je Anđela.

Matora je pokušala da posavetuje Dalilu da više ne napada Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević plače

 

- Dalila, u njemu sada radi očaj, bes. Znaš šta sam ja radila Sanji, gore stvari. Popustiće, prvo je voleo, sad je očaj, sad nemoj ništa, pusti ga. Ja te razumem sad, I veruj mi, nisi glupa, samo se pretvaraš u slabića. Nemoj to... Ja sam tako bila prošle godine, pa me je Ermina posavetovala. Opalila mi šamarčinu realnosti, isplakala sam se i fokusirala. Malo dijeta i trening. Pa da vidiš kako se trudila napolju. I dalje me boli, vidim Sanju u Aleks u ovoj situaciji, ali jbg... Dejan ovo muški podnosi - govorila je Matora.

- Ni on me nije voleo - istakla je Dalila.

- To ne možeš da kažeš - poručila je Tomićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević u suzama

 

- Ti si jedina žena koju je voleo - istakla je Anđela.

- Dalila, preživela si i gore stvari. Nemoj da se cepaš (oko Maje i Filipa), pusti da vidimo kako će se odvijati stvari - rekla je Matora.

- Ja to osetim - govorila je Dalila.

- Moraš da daš sebi oduška. Da svi ovde budu super, a ti da kukumavčeš, nisi takav tip. Lagano, biće sve dobro - istakla je Tomićeva.

Detaljnije u nastavku. 

 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

23.11.2021 15:56

Koja gluma sa njene strane ? Koja lazna dramaturgija ? Koje lazne suze i lazno patetisanje, samo da bi bila u centru paznje ? Mico, ne se*i i ne pricaj joj da ce mozda Dejan da joj oprosti. Pa, kada bi joj Dejan oprostio , onda bi oboje bili dva najveca govne* a na svetu, spremnih na sve , zarad sto boljeg plasmana. Ako nastave opet zajedno i polizu sva go**a koja napravili, onda bi ih trebalo pocistiti govnjivom motkom iz Zadruge.

Duksi

23.11.2021 21:39

Karma joj se vratila brzinom munje, pa je ostala i bez ljubavnika Filipa Cara, kao i bez supruga Dejana Dragojevića.