NOVI LJUBAVNI TROUGAO TRESE ZIDINE BELE KUĆE! Car sasuo Maji ISTINU u lice, prvo hteo pomirenje, a sad se gorko pokajao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.11.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na osećanja koja Car i dalje gaji prema Maji, on ne želi da odustane od Dalile, te je Marinkovićevoj otkrio da gaji ogromne emocije prema devojci.

NOVI LJUBAVNI TROUGAO TRESE ZIDINE BELE KUĆE! Car sasuo Maji ISTINU u lice, prvo hteo pomirenje, a sad se gorko pokajao! (VIDEO)

Foto: printscreen

Nakon sukoba koji je Dalila Dragojević imala sa bivšim mužem Dejanom, ona je otišla da spava, ni ne sluteći da će njne izabranik, zbog kojeg je ostavila muža pred milionskim auditorijumom, završiti u zagrljaju bivše devojke Maje Marinković.

Ali bez obzira na osećanja, koja Car i dalje gaji prema Maji, on ne želi da odustane od Dalile, te je Marinkovićevoj priznao, da ima ipak veće emocije prema Dalili.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Car imaju probleme u vezi

- Ja sam ispao loš prema tebi mnogo, ali razumi, ni ja nisam očekivao da će mi se ovo desiti. Ja bih za nju poginuo, je li znaš to, mnogo mi znači - priznao je Car Maji svoja osećanja prema Dalili.

Foto: printscreen

Maja Marinković u zagrljaju Filipa Cara

Opet, mnogi bi rekli da novi ljubavni trougao, trese zidine Bele kuće, jer i pored ljubavi koju navodno Filip oseća prema Dalili, on i dalje ne može da odustane od bivše ljubavi, kako će se dalje odvijati situacija između bivših ljubavnika, ostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading