TARA PRIZNALA DEJANU EMOCIJE, PA POPILA KORPU: Dragojević odlučio da stavi tačku na svaki odnos, ZADRUGARKA ZAPENILA OD MUKE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.11.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov očigledno ne gubi vreme, te je nakon neuzvraćene ljubavi, odlujčila da pšonovo okuša sreću, pa je Dejanu priznala emocije, međutim, popila je ispalu.

TARA PRIZNALA DEJANU EMOCIJE, PA POPILA KORPU: Dragojević odlučio da stavi tačku na svaki odnos, ZADRUGARKA ZAPENILA OD MUKE! (VIDEO)

Foto: printscreen

Tara Simov i Dejan Dragojević porazgovarali su o svom odnosu, a Simova mu je priznala emocije. Naime, ona mu je rekla na koji ga način posmatra, dok mu je on stavio do znanja da ne želi da ima ništa više od prijateljstva sa njom.

Foto: printscreen

Tara Simov priznala emocije Dejanu

- Da, gledam te drugim očima. Kao Davida, ne baš kao brata. Gledam te kao druga, prijaš mi - priznala mu je Tara.

- Odmah se skloni. Ja ne mogu... Vidim da ide na tu stranu. Ne želim da ispadne pogrešno, da ti vidiš pogrešno neke moje... - rekao joj je Dejan.

- Ja ti kažem, ja se neću sklanjati od sebe, da ti dokažem suprotno - nastavila je Simova.

- Ne želim da neka sprdnja pređe u nešto što ne želim. Ne želim ništa. Stvar je u tome što ne želim da pomisliš da ja želim nešto sa tobom. Tačka i kraj - odbrusio je Dejan.

Po svemu sudeći, bez obzira na to što ga je supruga Dalila javno prevarila, pred milionskim auditorijumom , Dejan očigledno ne želi da srlja u odnose sa drugim zadrugarkama, što je kod Tare izazvalo negodovanje, a kako će se dalje odvijati odnos između ovih zadrugara, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading