NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Grujina sestra razotkrila sve detalje AFERE svog brata sa svastikom Viktorijom, ovo niko nije očekivao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izdanju emisije "Pitam za druga", voditelji su ugostili Teodoru Grujić, rođenu sestru aktuelnog zadrugara, Nikole Grujića Gruje, koja je bez zadrškle progovorila o porodičnim tajnama.

NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Grujina sestra razotkrila sve detalje AFERE svog brata sa svastikom Viktorijom, ovo niko nije očekivao! (VIDEO)

Foto: printscreen

''Zadruga 5'' je počela burno, i već u prvoj nedelji su se zavrtele priče koje i te kako uticale na živote njihovih najbližih, pored ljubavnog trougla koji je rezultirao i raspadom brakom, tu je bilo još mnogobrojnih kontroverznih dešavanja, a jedna od afera koja je kao bomba odjeknula, jeste ''zet i svastika'', čiji akteri su pevač Nikola Grujić i Viktorija Mitrović.

U izdanju emisije "Pitam za druga", voditelji su ugostili Teodoru Grujić, rođenu sestru aktuelnog zadrugara, Nikole Grujića Gruje, koja je dala svoj sud o aferi koja je potresla zidine Bele kuće.

Foto: printscreen/RTVPink

Nikola Grujić Gruja

Na samom početku gostovanja, Grujina sestra se dotakla Nikolinog odnosa sa Viki, koji je jedno vreme bio glavna tema u Beloj kući.

- Mislim da je svima jasno da njih dvoje ništa nisu imali. To se pokazalo, oni bi sigurno morali da popuste, već su tu dva-tri meseca u zatvorenom prostoru, da su imali nešto, to ne bi moglo da se sakrije. Ne poznajem Viki lično, i koliko sam ja razumela, one se uopšte nisu viđale, otkako je Ljilja ušla u brak sa Nikolom nisu imale nikakav kontakt. One su sestre od rođene tetke, ali porodično nisu u dobrim sestrima. U njihove probleme nisam nikad zalazila - priča Grujina sestra.

Ona kaže da za tu priču nije znala, te je bila zatečena kada se ta tema potegla za crnim stolom.

- Sve što znam o tome je ono što sam slušala i gledala u "Zadruzi". Nisam htela da produbljujem, samo sam pitala snajku da li je istina da nisu u dobrim odnosima, ona mi je rekla da je to nešto davno bilo, da je umešana porodica, da ne komuniciraju, ali i da nije poverovala u tu priču. Ne znam odakle je potekla, stvarno, i mene to zanima - iskrena je Teodora, pa dodala:

- Ja jedino što sam čula jeste to da je ona bila na nekoj svirci kod njega, da su popili i da je trebalo da je vozi kući, ali i da su tu bili još neki ljudi, a ne samo njih dvoje - otkriva Teodora.

Ona je otkrila i kakvo mišljenje ima o Mitrovićevoj.

Foto: Youtube printscreen

Viktorija Mitrović Zadruga 5

- Viki mi je okej, iskrena da budem, sve ovo što sam videla i čula, bilo mi je malo potresno ona njena priča, nisam to očekivala. Nisam bila upućena, kažem, a i njena priča je stvarno tužna, ne bih to ni komentarisala. Ni ove svađe sa Markom mi nisu jasne - komentariše sestra Nikole Grujića u emisiji "Pitam za druga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading