DALILA NIJE ŽELELA DEJANOVO DETE, KRIŠOM JE STAVILA SPIRALU DA NE MOŽE DA ZATRUDNI?! Bivša drugarica otkrila sve DETALJE!

Autor:

Zadruga

17.11.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja zadrugarka i drugarica Filipa Cara, Ermina Pašović koristi svaku priliku da ocrni Dalilu Dragojević i opšte ne krije da je ne voli.

DALILA NIJE ŽELELA DEJANOVO DETE, KRIŠOM JE STAVILA SPIRALU DA NE MOŽE DA ZATRUDNI?!  Bivša drugarica otkrila sve DETALJE!

Foto: Printskrin: TV Pink

Ona redovno na Instagramu i Jutjubu komentariše aktuelni ljubavni trougao iz Zadruge, a poslednje čega se dotakla je tema bebe, koju su Dejan i Dalila, kako kažu, godinama pokušavali da dobiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Naime, Ermina smatra da Dalila nema problem da ide toliko daleko, te da je zarad što boljeg plasmana u rijalitiju spremna da laže čak i za trudnoću! Kako je Pašovićeva istakla, Dalila je stavila spiralu kako bi sprečila svaku mogućnost da zatrudni sa Dejanom, a sebe u javnosti predstavila kao žrtvu. 

Ona je o ovome govorila u kameru, i naglasila da se od Dragojevićke očekuje baš sve.

Podsetimo, nedavno je i Vesna Rivas otkrila da je razgovarala sa medicinskom sestrom, koja joj je, navodno otkrila detalje Dalilinog abortusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefa

17.11.2021 18:54

Žena monstrum.

Odgovori 14 0
Zana

17.11.2021 21:12

Lazljivu manipulativnu nimfomanku NAPOLJE. NEMOJ VISE DA NAM ZAGADJUJE VAZDUH U SRBIJI. SRECAN JOJ PUT !

Odgovori 10 0