DALILI SE GADI DEJAN! Dragojevićka najgnusnijim uvredama izvređala MUŽA: TI SI OBEŠEN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.11.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je emisija ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem bila veoma burna, a započela je svađom supružnika Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića.

DALILI SE GADI DEJAN! Dragojevićka najgnusnijim uvredama izvređala MUŽA: TI SI OBEŠEN! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć je u ''Zadruzi'' bila emisija ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem, a zadrugari su raspravljali o rasporedli budžeta ovonedeljnog vođe, Dalile Dragojević.

Dalila je ustala i rekla da bez obzira na razvod ne planira da menja prezime, ali da je zgrožena uvredama Dejana Dragojevića, te priznala da smatra da glumi žrtvu u celokupnom odnosu i da stoji pri stavu da je njegovo ponašanje na Zadrugoviziji bila dramaturgija i da je glumio žrtvu.

- Jadno, ironija ponovo, ponovo sarkazam, ponovo sve ono što ovog čoveka čini onakvim kakav je on, ja njega više očima ne mogu da gledam. On je meni toliko gadan, odvratan, ja bih njemu nalepila najgore epitete koji postoje - rekla je Dalila Dragojević za crnim stolom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević vređa Dejana Dragojevića

- Ja bih zamolio Velikog šefa da mi pošalje tablet sa strimom gde su Dalila i Filip pa da znam ako imaju se*sualni odnos, da ja radim ovde kolut za crnim stolom. Najbolje da se obesim zbog vas dvoje - rekao je Dejan.

- Ti si već obešen - dodala je Dalila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
MladenBg

16.11.2021 09:00

Jel' se ova pita koliko se nama ona gadi! Dovedite isterivaca djavola da je smiri. Ovako nevidjeno zlo se nije videlo u rijalitiju i na tv uopste NIKADA

Odgovori 21 4
Irena

16.11.2021 10:42

A narodu se gadi Dalila Muljic.

Odgovori 18 1
Zana

16.11.2021 15:09

Umisljena. Dzaba joj operacije. Gradjenja kao bova. Poprilicno pohabana !

Zana

16.11.2021 15:55

A ovu namazanu zlu zenu, obesise o klin i muz i svaler!!! Umislila bova da je riba, pa bi od psrtnera da napravi Fifiku . Ona bi svima da komanduje . Da jedu, da piju, da kazu, da igraju, da spavaju , da ne misle svojom glavom... DA RADE SAMO ONAKO KAKO ONA MISLI I KAKO ONA KAZE. OrigInalna provincijalka koja je jednom nogom ostala u gumenjacima a drugu ugurala u becku cipelu koja je zulja.