MAJA MARINKOVIĆ BRUTALNO ISKRENA! Dalila je dno, BLAM ŽENSKOG RODA: OVO JE POČETAK KRAJA!

Autor:

Zadruga

14.11.2021

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je gost emisije ''Zadruga Specijal'' u kojoj je iskreno iznela svoje mišljenje o odnosu Dalile Dragojević i FIlipa Cara.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Zadruga specijal

Večerašnji gost emisije ''Zadruga Specijal'' je Maja Marinković, a javnost jedva čeka da čuje šta ima da kaže o odnosu Dalile Dragojević i njenog bivšeg dečka Filipa Cara.

- Dosta sam ja komentarisala celu tu situaciju s obzirom na to da sam i ja bila jedna od tih koja je pravila dosta gluposti u svojim bitisanjima u rijalitiju, ali do sada nismo imali ovakvu situaciju. Ne mogu da kažem da nisam iznenađena, s obzirom na to da je Dalila neko ko je moralisao i meni i svim drugim devojkama, mislim da je sad pokazala pravo lice, da je u braku sa Dekijem bila prikrivena, a da je ovo zapravo prava ona. Što se tiče cele te situacije meni je žao Dejana, jer se sve te stvari dešavaju pred njim. Ja ne mogu da morališem, jer sam i ja svašta radila, ali sam tada bila slobodna - počela je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković o Filipu Caru

- Što se tiče Filipa i našeg odnosa, mi smo prvenstveno bili prijatelji deset meseci, posle smo krenuli u tu neku vezu, ja jesam u početku ušla u inat Janjušu i celoj toj priči, ali ja sam se posle zaljubila u njega, na svaki mogući način sam ga ispoštovala i ispala fer prema njemu, 24 časa smo provodili zajedno, prodao me je za sitno. Prvo ta neka šema sa Sandrom Čaprić, pa onda Dalila, poljubac sa Viki, ali nisu te devojke krive, on je taj koji je to dopustio. One mogu da pokušavaju do sutra, ako neko neće on neće to uraditi - rekla je Marinkovićeva, a onda otkrila da li bi mu oprostila Sandru Čaprić:

- Ne. Zato što sam videla da tu ne postoje emocije prema njoj, izgustirao je za par dana i što bi rekao Kristijan Golubović, dobija je štiklu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković o Filipu Caru i Dalili Dragojević

Dalila neretko pominje Maju, a ona je sada otkrila da li je Dragojevićka uspela u svojim namerama da okrene Cara protiv nje.

- Pokušavala je da me ponizi da bi ona ispala u njegovim očima veća , što nije uspela jer FIlip vrlo dobro zna kakva sam ja i kakav sam čovek i kakva sam ispala prema njemu, tako da je samo pokazala ljubomoru prema meni. Nisam se ja umešala u njen odnos niti je prva komentarisala, nego ona mene, a ja sve što iznosim o njoj jeste prema činjenicama koje vidimo, a to je da je žena dno dna, blam ženskog roda.

Kako su Dalila i Maja delile već jednog dečka, Mladena Vuletića, Marinkovićeva je istakla da je i tada udata Dalila bila ljubomorna na nju.

- Mi smo bili posle ''Zadruge 2'', a ako je ovo njena osveta onda je ona baš luda, ako bi bila spremna da uradi tako nešto da prevari svog muža zbog neke osvete. Mislim da ona jeste zaljubljena, FIlip je njen tip, ona u stvari traži Mladena u njemu, loži se na takve muškarce, ona vidi Mladena u Caru, ali je FIlipu to više iskustvo neko jer je bilo nešto zabranjeno i neosvojivo u početku, ali da će mu brzo dosaditi, brzo će doći početak kraja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

14.11.2021 23:21

Ova Dalila ne vadi muzevljevo ime iz svojih usta Strasno je ljubomorna na njegov uspeh i sto njega narod podrzava. Prica kako su trebali da pevaju veselu pesmicu, a ne onu " sa njenih ledja". Alo zenturaco, ti hoces da nametnes njima svoje misljenje kao da oni nemaju SVOJU glavu, svoj stav, i svoje misljenje . Svasta ! Pa, nece narod valjda podrzavati preljubnicu i njeno vacarenje sa ljubavnikom ? Stalno se hvali kako ga je ona stvorila . Naravno da ga je " stvorila ". Nametnula mu am na oci da mora da hoda, misli, gleda, druzi se....samo kako njoj odgovara. Ona bi htela da svi razmisljaju i postupaju SAMO kako ONA MISLI DA TREBA. Koja je ona samoljubiva budaletina? Bez sminke , GLAVA JOJ KAO LOPATA, koza stara, nosina, sitne ocice, telo kao bova sa NOZURDAMA KAO BALVANIMA . Zli , namazani svim bojama akrep.