DALA MU JE KROV NAD GLAVOM! Dalilina drugarica oplela po njenom suprugu Dejanu: NITI SMRDI, NITI MIRIŠE

Autor:

Zadruga

14.11.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trougao iz "Zadruge", koji čine Filip Car, Dalila i Dejan Dragojević već potresa javnost. Sada se oglasila drugarica Dalile Dragojević i otkrila detalje iz njihovog braka.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Drugarica Dalile Dragojević oplela po Dejanu Dragojeviću

Aktuelni ljubavni trougao iz "Zadruge", već dugo potresa javnost, Filip Car, Dalila Dragojević i njen još uvek zakoniti suprug, Dejan Dragojević, ne prestaju da iznenađuju.

Samim tim se i svakodnevno oglašavaju članovi njihovih porodica, komšije, prijatelji, a u razgovoru za Pink.rs Dalilina dugogodišnja drugarica Amra koja je iskreno govorila o odnosu bračnog para kao i o tome kakva je Dalila zapravo.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalilina drugarica Amra o aktuelnoj trojci "Zadruge"

- Pravo da vam kažem, ja Dalilu znam deset godina unazad, a preko nje upoznala sam i Dejana - bolje da nisam! Pa, da javnost zna samo delić onog što znam ja, pre svega o njoj, pa onda i o Dejanu, toj "velikoj žrtvi", sve bi vam bilo kristalno jasno - počinje priču Amra.

- Pa, znate li vi kakva je ona osoba?! Pravi laf, i kao prijatelj i devojka, ćerka... Sve! Ma, pamtim milion situacija, ona je u stanju sebe na poslednje mesto da stavi da bi svima drugima pomogla. Pa, tako je i Dejanu, to se odavno zna - bukvalno ga je izvukla iz ponora, kada su ga se svi odrekli i ostavili kao kera na ulici... Ko mu je bio tu? Pa ta ista Dalila, koju sad pljuje na sva zvona! I vukla ga je stalno, motivisala, finansirala... Pa, hej, krov nad glavom mu je pružila i dom, sve ono što on kod svojih, koji se sada jelte toliko brinu, nije imao. -  govorila je Amra o drugarici.

Foto: printskrin/RTV Pink

Dalila Dragojević prijatelj za primer

Dalilina drugarica Amra ističe da je ona prema Dejanu ispala i više nego korektna.

- Zaljubila se žena, bila fer, priznala i ostavila muža, pa šta?! Ne vidim problem! Pa bolje tako, da je bila iskrena i fer, nego da ga je varala sa strane. Zavolela je Filipa, pa normalno da treba da prati svoje srce, a ne da se ganja s onim ljigavkom, za kog ne znate ni da li smrdi ili miriše, znate kako kaže narod. Pa svakoj ženi, tako i Dalili, treba bre muškarac, a ne detence, da ga vodi na povocu... I sad je neki tamo antifanovi linčuju, stvarno ne vidim zbog čega. Pa ni onu malu Lunu nisu toliko linčovali kada se zaljubila i priznala.

Foto: Instragram Printscreen

Dejan i Dalila Dragojević iz srećnijih dana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vasar Tastine

14.11.2021 19:49

Ne treba ti da nam pricas kakva je Dalila osoba. Sve smo videli. A ti da si bolja ne bi bila njena drugarica. Kad joj nije valjao, sto se nije napolju razvela? Ko je terao da ostane sa njim. Nego je na najgnusniji nacin iskoristila da ga sutne ne bi li zaradila poene i bila glavna u rijalitiju. Bas je pravi laf. Daleko bilo

Odgovori 16 1
Jelenko

14.11.2021 21:05

A Amra baš smrdi.

Zana

14.11.2021 21:29

Daliline drugarice : Maca Duskrecija, Amra, Irma.... Amra, jasno je da stitis Dudlu , jer, " svome jatu letis ". Ni ti nisi bolja od Dalile. Dalilase zaljubila, ali jos uvek nije podnela papire za razvod. I dalje je u braku a muza vara na njegove oci pred milionskim gledaocima. Koje je to JAVNO ponizenje . A muza je sama birala i odvojila ga od porodice, od svega. Ni jedna religija NE opravdava PRELJUBU ! Kakve ste to vi vernice, kada to ne znate ? Uspaljenice !!! Mrs obe ! Ne zagadjujte nas amoralnoscu.

Odgovori 12 1