MOLILA PRODUKCIJU DA NE PUŠTA SNIMKE: Mladen Vuletić OPLEO po Dalili! Što sad NE MISLI na baba!

Autor:

Zadruga

14.11.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević odlučila je da sa Filipom Carem ode korak dalje. Nakon "Zadrugovizije", ona ga je odvela u hotel, legla je preko njega i započela vrelu akciju.


Republika

Foto: Republika

Mladen u neverici zbog Dalile

Kontroverzna zadrugarka, Dalila Dragojević, odlučila je da ode korak dalje sa svojim dečkom Filipom Carem, te je posle "Zadrugovizije" legla preko njega i počela da ga ljubi.

Kako se zadrugarka već par nedelja hvalila svojim sposobnostima u  krevetu, sada je imala priliku i da ih pokaže. Car i Dalila su nakon višeminutne vrele akcije nastavili da se maze uspod pokrivača.

 

 

Podsetimo, Car i Dalila su isticali da su  nekoliko puta pokušali da imaju odnose, ali da ih je uvek nešto kočilo,pa se desila večeras, nakon što je Dejan zvanično zatražio papire za razvod braka.

Republika

Foto: E-Stock

 

Naime, Dalilin bivši dečko, Mladen Vuletić, sa kojim je bila u vezi u rijalitiju "Parovi" ispričao je u emisiji na "Hype TV" kako je takve momente ona imala, dok je bila intimna sa njim u pomenutom rijalitiju.

- Ona je već imala intimne odnose u rijalitiju. Ja znam njene pokrete ispod jorgana. Kad je bila u "Parovima", molila je produkciju da ne puštaju zbog njenog baba snimake. Govorila je: "Nemojte, kumim vas bogom, ubiće me babo". A sad evo šta radi crnom babu, čovek završio u bolnici - rekao je Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

14.11.2021 23:25

Baba se boji kao sto se secer boji kise. Raspustena. Nevaspitana. Manipulator. Tako se ponssaju provincijalke kada dodju u velegrad.

Zoran

15.11.2021 14:47

Udata žena ne može da ima dečka. Može da ima samo ljubavnika, a ova to bez imalo ustručavanja radi u prisustvu muža, a TV vrši direktni prenos.