DRAMA ZBOG POLJUBCA: Car primetio OVO, a onda ŽESTOKO ZAMERIO udatoj devojci, ona mu OVAKO odgovorila!

Autor:

Zadruga

12.11.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je primetio tetovažu na butini Dalile Dragojević, pa ju je upitao šta znači taj datum na njenoj nozi, a odgovor koji je dobio mu se uopšte nije dopao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

- 2014. Šta ti znači taj datum? - pitao ju je Filip.

- Veridba. I ovo je njegov poljubac... A moj je kod njega - objasnila je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Nemoj da te ja overim. Možeš misliti kakva je to ljubav bila, kada si ti to istetovirala. A kažeš da si u mene najviše zaljubljena - odbrusio je Car.

- Da, voleli smo se. U tebe sam najviše zaljubljena, njega sam volela. Nije to trajalo mesec dana, nego 4 godine - rekla je Dalila.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

13.11.2021 00:05

Ala laze Dalila. I ona i njen muz Slinavac sve glume. Kako Slinavac moze da voli Dalilu koja na njegove oci radi prevaru ? Jedino objasnjenje je njihov dogovor o prevari. Pricu o prevari su zavrteli i ona traje, traje...a njihov opstanak je osiguran, kao i dobra zarada u Zadruzi. Obzirom da su oci ogledalo duse, da ih oci ne bi otkrile kada daju lazne komentare, bracni par nosi naocare., cak i uvece . Nasta su Dalila i Slinavac sve spremni, zarad para? Oni su nevidjeni lazovi, foliranti, makijavelisti...IZAZIVAJU GADJENJE. NISU INTERESANTNI !

Odgovori 11 4