OTAC FILIPA CARA JAKO LOŠE, ZDRAVLJE MU NARUŠENO ZBOG DALILE: Njegova sestra otkrila potresne detalje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.11.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dina Car oglasila se za medije i otkrila kakvo mišljenje ima o budućoj potencijalnoj snajki Dalili Dragojević, a onda je otkrila da je njen otac u teškom stanju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević

 

Nakon spekulacija kako porodica Filipa Cara gleda na potencijalnu buduću snajku Dalilu Dragojević, oni su odlučili da se oglase i otkriju svoje mišljenje. Naime, za medije se oglasila Filipova sestra, Dina i otkrila kakvo mišljenje ima o Dragojevićki. 

Dina nije krila da zbog pritiska javnosti su bili primorani da se oglase i napokon razreše sve nedoumice. Dina je istakla da je Filipov otac jako bolestan, da mu je zdravlje dodatno narušeno od kada je njegov sin osvojio udatu ženu. Filipova sestra dalje navodi koliko joj je teško da se nosi sa svim problemima koje je prouzrokovao njen brat.

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Filip Car, Dalila Dragojević

 

- Razumem položaj u kom se nalazite i da radite svoj posao, ali na meni je da u svrhu zaštite, dobrobiti svoje porodice, naše privatnosti i zdravlja upozorim kako ne bismo svi trpeli veće posledice određenih akcija. Naime, otac mi je bolestan te boluje od dijabetesa uzrokovanog stresom, poslovi su nam ugroženi kao posledica Filipovog učešća u tom programu, a povrh svega sigurnost deteta i svih nas dovedena je po velik znak pitanja. Zaista imamo dovoljno problema sa fanatizmom, zbog čega nam ponestaje snage te smo primorani da za sve ostalo koristimo pravno dostupne alate ne bismo li se zaštitili pravovremeno. Mislim da su Filip i njegovi postupci u rijalitiju dovoljno interesantna tema za sebe - poručila je Dina za Telegraf JetSet.

Dina je otkrila i kakvo mišljenje ima o budućoj potencijalnoj snajki Dalili Dragojević. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Taj stav je opštedruštveno prihvatljiv, to je udata žena i tu staje svaka priča. To je naš stav i ništa više ne bih dodavala. Što se tiče gospođe D. D. tu staje svaka priča i komentar na nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

09.11.2021 18:03

Primite je. Deca se vole.