BRANI ME ČOVEK KOM SAM ZAGORČALA ŽIVOT, A NE TI: Dalila NE PRESTAJE da PLAČE, sve sasula u lice Filipu Caru! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.11.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tokom današnjeg emisije "Gledanje snimka" Dalila Dragojević se totalno slomila nakon Dejanovih reči, a ona je sve sasula u lice Filipu Caru.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević plaće

 

Tokom današnje emisije "Gledanje snimaka" došlo je do raspave između Dalile i Dejana Dragojevića, kada je ona zahtevala od njega i demantuje priče koje je Miljana Kulić iznela protiv nje, on je ustao i sasuo joj gorku istinu u lice.(detaljnije pogledajte OVDE)

Dalila Dragojević otišla je u ekonomsko dvoriše sa Jovanom Tomić Matorom, pa prolila suze jer Filip Car nije stao u njenu odbranu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Matora

- Nikad ne bih dopustila da neko to kaže Filipu i da ćutim. Očekujem od momka sa kojim sam da me brani, a očekujem od čoveka kojem sam zagorčala život da me brani... Šta sam utripovala? Gleda scene svaki dan i on da me brani, a ne brani me ovaj koji je u scenama. Uvek nađe opravdanje, još ni jednom nije stao u moju odbranu - pričala je Dalila.

Filip Car prišao je Dalili u ekonomskom, pa počeo da se pravda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević ne može da dođe sebi

 

- Znaš kako se osećam kad te zagrlim? Osećam da ću napraviti još gore. Rađe mi je da ti dođem na muški način - rekao je Car.

- Ja tebe nikad ne bih ostavila. Čovek kog sam uništila skroz me brani - dodao je on.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading