BILJANINO ZDRAVSTVENO STANJE SVE GORE: Dejanova majka ne može da spava i jede, samo PLAČE: Dalila je za sve kriva, UNIŠTILA MI JE DETE!

Autor:

Zadruga

04.11.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Dejana Dragojevića, Biljana sve je goreg zdravstvenog stanja, ona ne može da podnese sve što se dešava njenom sinu u Zadruzi.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

 

 

Biljana Dragojević, kako pišu mediji, umire od brige za sinom Dejanom kog je supruga Dalila Dragojević u "Zadruzi 5" prevarila sa Filipom Carem.

Naime, danima ne može da jede i spava, samo plače, a i iz kuće skoro da ne izlazi jer non-stop gleda šta Dejan radi.

Republika

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

Kako se navodi, ona je završila i u hitnoj jer joj je skočio pritisak, pa je najbliži mole da rijaliti više ne gleda.

- Biljana je u očajnom stanju, nikad joj gore nije bilo. Kida se, a kako i ne bi, majka je, boli je koliko i njega. Rekla je da će da odrobija Dalilu ako se njenom sinu nešto desi. Doslovno je rekla da će lično da joj dođe glave, samo ako Dejanu zafali dlaka s glave. Ne smem ni da pomislim na šta bi susret njih dve ličio. U čudu je šta joj je napravila od deteta. Ubeđeni su da to nisu čista posla i da ima veze sa nekim vradžbinama koje je Dalila pravila - kaže izvor iz Veternika za Star.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Kako se dalje navodi, Biljana ne zna da Dejan ima srčane probleme i da pije terapiju, a kada sazna za to, tek će joj tada biti teško.

- Nikada u životu ga nisam videla ovakvog, nikada nismo imali takve situacije. Dejan je uvek bio jako dobro dete, dobar momak, dobar i u školi i kod kuće. Ja nikada sa njim nisam imala ni jedan jedini problem. On sada nikako ne sme da bude sam, znači mu što ima Sandru Rešić, Frana... Volela bih samo da ga zagrlim, da oseti da nije sam. Mnogo teško ovo podnosim. Nije Car ništa kriv, Dalila je ta koja je kriva za sve - rekla je očajna i zabrinuta Biljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simka

06.11.2021 01:32

Niljo, sto osto ste upravu. Dejan je mladić za primer.Šta se može očekivati od nemoralne žene. Mene ove stvari ne inanadjuju uopšte. Mlad se vezao za nu.Vezao se za nju, što je na mestu.medjutim, ona e psihopata;žena koja ima jako prljavu prošlost, koja je navikla na takav život,te samim tim nikad se ne može promeniti.IZDAL gaje na najrljaviji mogći način.Zašto.?Zat što je se to vrme nastavila da radi prljave posove i dok je s njim bila u braku,samo on to nje znao.Ona je monstrum, pponižava ga na naj grublji način da bi oprala sebe.Ona je kleptomanka, manipulatorka i prevarant.Jedom reču talog ženskog roda.Dugo se bavila najstarijim zanato, što je jLili inspektorka ijavila za medije. Bila je MADAM, orgijala po Loznici gde suje matorci i političari čererčili, Žvajcarskoj.Švedskoj,Ausriji...Dejana je prevarila kad je bila u parovima, a on bio kod kuće kao njena podršika. TO svi znaju a i on je dao izjavu za medije. Pele,koji je skoro izažao iz Zadruge je izjavio da je bila sa njim na jednu noć...Užas.Sve to on ne zna.Ona njega ne voli.To jej žena koja nemaj empatiju. Njen egoizam je prezišao svaku granicu. Dejan je neće oprostiti ovaj cirkus.Budite sigurni u to.Njegovo stanje sihičko je teško, ne plaće on zbog nje, ne lom i ruke, već tim kažava sebe što joj je eroao i osetio 5 godina svoje mladosti.Ona je ološ, svu krivicu prebcuje na njega da bi sebe oprala.Otac joj je zaršio u bolnici na kardioogiji zbog stresa,majka pobegla u Austriju-Huso je dobar, moralan i normalnj čoek,Veza je za Dekia i izuzeto ga poštuje.Nje se odrekao sada o drugi puut i izjavio da ne dolai, jer više nema gde. Dejanu prepisue kuu i plac,pa on neka jradi što god želi sa tim,Nju ne želi više da vidi u svom životu.Dejan tu kuću gradio zajedno sa majstorima,ogulio se od tereta, a ona sada izjavljuje da on ništa ne radi već ga ona izdržava. Ona je zrela za neuropsihijatriju...