ŽESTOKA SVAĐA! CAR SASUO DEJANU BOLNU ISTINU: Dragojević se smejeo od muke, a onda samo OVO rekao!

Autor:

Zadruga

02.11.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Filip mu sasuo celu BOLNU ISTINU RIJALITI

Foto: Republika.rs/Dušan Milenković

 

 

Tokom sinoćne emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje" Filip Car obratio se Dejanu Dragojeviću i priznao šta zaista misli o njemu i njegovom odnosu prema Dalili.

Car smatra da bi Dejan bio najgori u kući da je ostao sa Dalilom.

- Hteo bih reći par stvari. Dejan to što očekuje od nje, neke žene nekada to što osećaju godinama - započeo je Filip svoje izlaganje.

- Nemojte vi meni te primere žena, ona se pokazala drugačijom ženom i sama je rekla da zaslužujem istinu - vikao je Dejan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

- Mislim da je ona vrlo brzo priznala, nije sve ovo jednostavno. I relima i delima je sve pokazala, indirektno je i za srnim stolom neke stvari govorila, neki su shvatili neki nisu. Matora, Đedović i još neki su odmah shvatili o čemu je reč. Odavno smo svi bili svesni da između njih stvari ne idu, da nema strasti. On traži od nje da svoje neosećanja prema njemu ne pokaže ispred njegovih očima i onda on napravi haos. Isto ona od njega traži da ako je poštuje i voli da neke stvari ni on ne radi pred njom. Razumem ja da je teško da udari glavom da viče, ali treba da se skloni jer nije ni njoj lako. Vrlo je nezahvalno govoriti o svemu ovome. Oboje mi nisu jasni na neki način - govorio je Car.

- Sve više sam vezan za nju i mnoge stvari su počele da mi smetaju. Ja vidim da se on opustio, nasmeje se Sanji, da joj čokoladicu, lepo se slaže sa svima, a onda napravi još goru stvar nego što već jeste. Skapiram da sam ja možda i gori od njega i da bih na njegovom mestu bio sto puta gori. Ne bih dao muškost svoju ni za šta - nastavio je Filip.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Ma kakva muškost, sam si rekao pre neki dan da si počeo da se menjaš - dobacio je Dejan.

- Znaš šta meni jedino smeta? Da ti se nije desilo ovo što jeste, ti bi mnogima bio noćna mora, sa svima bi bio u svađi. Sada kada ti se sve ovo desilo, sada su svi sa tobom dobri - dodao je Filip.

- Eto ti moj bivši partner koji je nosio jednu kopačku a ja drugu na toj utakmicu. Moram sad ovo da kažem. Ona je za mene bila idealna, za sve ljude koji nas znaju, niko ne može da veruje da je ovo ona i niko nju ne može da prepozna. Ja vidim da nju ova sreća koju ona spominje, ta sreća nju uništava - dobacivao je Dragojević.

- Ona je spremna, čak spremnija i od mene u glavi. Ona ima i porodicu i prijatelje, i Dejana i ljude napolju sve to ima na grbači ali se i dalje bori. Teško je, ali je spremna na sve to i preduzela je sve korake. Veruj mi da je mnogo gore to što udaraš glavom o zid nego da je izvređaš pred svima - nastavljao je Car.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

- Šta bi ti? Da sam u vezi, a da ne radim ništa? - vikala je Dalila.

- Stvarno, realno, žena mi je u vezi - smejao se Dejan.

- To što vi mislite sada, da on treba da ima nekoga i da nastavi da živi, verujte mi neće! Sve ovo što on radi je njegova osveta, on će da bude ovakav jer zna da me to izjeda i da ne mogu da podnesem sve ovo - urlala je Dalila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

- Što se tiče kreveta, stvarno ja ne želim da idem u taj krevet. Ali kad malo bolje razmislim, gde ću da idem, ja moram negde da ga vidim, gde da pobegnemo, moram negde da budem. On će svakako da nas sretne negde. Neke prethodne veze su drugačije od ove, tada nisam voleo - govorio je Filip.

Komentari (4)

Loading
Ilija

02.11.2021 09:02

Dejanu je do smejanja? On se smeje? To niko ne bi mogao.

Dd

02.11.2021 13:06

Dejan je ukapirao da od Dalile nema vise nista,i poceo je da igra rialiti,upravo sve gledamo..sad je igra smisao njegovog zivota,a to je da ostane u rijalitiju sto duze.tuzno je zaista.

db

02.11.2021 14:45

Što ova dečurlija ne rade nešto korisno ?

Zadruga

02.11.2021 20:21

Ovo treba ukinuti! Morbidno, nemoralno, primitivno, prosto... uzas!