ZNAO SAM DA ME NE VOLI, OSEĆAM SAM TO: Ša progovorio o PRELJUBI sa Tarom, pa priznao NAJINTIMNIJE detalje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.11.2021

00:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša progovorio je o kajanju koje oseća prema Tari Simov.

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

 

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša u specijalnoj emisiji na Pink televiziji, gostovao je, a tom prilikom prokomentarisao odnos sa Tarom Simov koji je dobio svoju priču u rijalitiju ,,Zadruga 4". Ša je prvi put otkrio da li se u nekom trenutku pokajao zbog afere sa Tarom, zbog čega je došlo do razvoda od Ivane Aleksić

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša Zadruga

 

- Je l' pratip sve što se događa? I kako si se osežao kad je proznala da momak kog je naviše volela nisi bio ti? - upitala je voditeljka.

- Ja sam to odluvek znao, to se provlačilo kroz našu vezu. Mateja jeste bio njena najveća ljubav i ostao. To je razlog što veza nije mogla da uspe, sad se zna razlog. Ja sam neko na koga ne može niko da utiče, uvek tvrdim da sma u pravu. Skapirao sam da su mnogi bili u pravu, a da sam ja grešio. Imao sam ludački pogled, nije mi bilo dobro - govorio je reper.

- Je l' se kaješ zbog stvari koje su se desile? - pitala je Dušica Jakovljević.

- Malo ružno zvuči kad neko javno kaže, ali drago mi je da je izrečeno na taj način i da se sad zna istina. Nekako sam ravnodušan, ali imao sam u glavi to smešteno. Izazivalo je ljubomoru i bes. Ne kajme se ni zbog čega, sve što se desilo, trebalo je da se desi. Ja pa, svi... Skapirao sam ko su mi prijatelji, a ko nisu. došli su neki novi ljudi, imam ženski konzilijum, sestra koja mi se našla... Uticali su da se opravim i da se vratim sebi. Moćiće te da vidite novog Nenada - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading