SUKOB EPSKIH RAZMERA! Mima nasrnula na Irmu, umalo došlo do POKOLJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.10.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sejranić poznata je kao neko ko se ne libi da uđe u konflikte sa brojnim ukućanima velelpnog imanja, a tako je bilo i ovog puta, kada je u okršaj ušla sa Mimom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma Sejranić ušla u konflikt sa Mimom

Od početka finalne sezone Zadruge 5, Irma Sejranić, pokupila je najveći deo pažnje, zahvaljujući intrigantnoj ličnosti, ali i britkom jeziku koje su je doveli do mnogobrojnih rasprava i svađa, a po svemu sudeći ona ne planira da prestane da se suprostavlja brojnim zadrugarima.

Naime, Veli Šef pripadnicama lepšeg pola obezbeđuje usluge frizera, a tada često dođe i do konflikta među zadrugarkama. Milana Mima Šarac bila je nestrpljiva da sedne da se frizira, pa je Irmi Sejranić zapretila u frizerskom salonu. Njih dve su prethodno ušle u rat jer je Irma ušla pre Mime, dok je Mima tvrdila da je ona sledeća po spisku. Gagiša im je poručio da spisak prave zadrugari i da same reše svoj problem.

Foto: printscreen

Irma nasrnula na Mimu

- Ustaćeš, da mene sredi. Imaš 10 minuta fore. Džaba radiš lokne, džaba ti frizura, do večeras je nemaš. Uljem ću da te polijem - pretila je Mima.

Foto: printscreen

Mima zapretila Irmi

- Probaj - odbrusila je Irma.

- Ja ne pričam u prazno. Samo vidi - nastavila je Mima.

Kako je cela njihova svađa izgledala, možete pogledati u prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading