DALILA NA SVE NAČINE POKUŠAVALA DA POBEGNE IZ ZADRUGE: Raskinula sa Carom, a nakon Dejanovog komentara TOTALNO POLUDELA, POČELA DA HISTERIŠE I LOMI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.10.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Dejan Dragojevič otkrio da mu je smešna svađa Dalile i Cara, ona je na sve načine pokušavala da izađe iz Zadruge.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do svađe Dalile Dragojević i Filipa Cara. 

Još uvek zakoniti muž Dalile, Dejan Dragojević video je svađu Dalile i Filipa Cara, pa je otkrio da mu je sada sve smešno.

On je istakao da ne može da poveruje kakva je sada Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Rekao sam da neću stvarno da komentarišem njihov odnos, kad sam komentarisao nije bilo to to, sada je otišlo predaleko. Ja znam Dalilu, ona će biti ljubomorna na muvu koja sleti na ruku. Ona ne voli tu neku vrstu zabrane, bilo kakvu. Imaćete priliku da vidite sve faze i kako se one dešavaju. Ja ću probati da ostanem po strani. Šta moja iskrenost može da promeni? Ne može ništa. Neke stvari ne mogu da se upakuju, video sam u kakvom je rastrojstvu. Nema šta da mi bude drago kad se svađaju, bude mi smešno. Izašla je iz nečega pa otišla gde joj prija. Ja ovu Dalilu ne poznajem - rekao je Dejan.

Dalila Dragojević je odbijala da se vrati u emisiju. Naime, ona je sedela kod Hotela, pa je tom prilikom ustala i počela da lomi i da udara u zidove Hotela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević pokušava da pobegne iz Zadruge

 

Podsetimom Dalila je ušla u sukob sa Carem i u sred emisije ga je ostavila pred svima, pa su potom ušli u žestoke sukobe tokom kratke pauze. Kako će se ovaj odnos odvijati, ostaje nam da vidimo.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefa

31.10.2021 10:01

Glumi bekstvo.

Odgovori 24 0
Vladimir

31.10.2021 11:06

Budali je smešno.

Odgovori 16 2
Duksi

31.10.2021 11:14

Da zaista želi da pobegne, pobegla bi.

Odgovori 24 2