CECINE TAJNE SE KRIJU U TELEFONU MARKA ĐEDOVIĆA: Zadrugar obelodanio šta sve zna o folk divi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.10.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio je za medije da poseduje sve Cecine tajne, a evo šta kaže o njihovom prijateljstvu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, E-Stock

Marko Đedović o Ceci Ražnatović

 

Zadrugar Marko Đedović pre ulaska u rijaliti ostao je upamćen kao izuzetno oštar novinar, a informacije koje on poseduje su plašile mnoge poznate pličnosti. Uvek se kretao u krugovima poznatih i estradnih ličnosti, a među njima je sejao strahopoštovanje. 

Sa druge strane, nikada nijednoj estradnoj dami se nije zamerio, osim samoprozvanoj divi Jeleni Karleuši, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom. 

Marko je pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5" otkrio sve o poznanstvu da folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović, kao i da mora svaki put da briše poruke kada se dopisuje sa pevačicom, da neko slučajno ne bi video sadržaj istih, koje bi otkrile mnoge njene tajne. 

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

 

- Ceca me obožava, sviđa joj se kako se ponašam i kako komuniciram sa drugima. Kada sam prvi put izašao iz rijalitija, jedan novinar mi je rekao da mi je poručila da joj se javim. Poslao sam joj poruku i zahvalio sam se što me podržava. Tako je počelo naše prijateljstvo. Videli ste da mi je u "Zadruzi 4" slala poklone, tortu i čestitku za rođendan. Ona svima priča kako sam joj dobar drug. Prati svako moje gostovanje na televiziji, pa posle svratim do nje da popijemo kafu i ispričamo se - počinje Marko za Informer, pa dodaje:

- Ne poznajem osobu koja ima normalniji pogled na estradu i na život od nje. Ceca i ja znamo sve jedno o drugom, ali to nikad nećemo ispričati nekom trećem. Čuvam svaku njenu tajnu i uredno brišem svaku poruku koju s njom razmenim posle našeg dopisivanja. Za svaki slučaj.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović Zadruga

 

Đedović je otkrio i da vrlo često zna da posavetuje Cecu o ljubavnim brigama.

- Rekao sam joj da ne treba da se udaje i da je najbitnije da bude srećna. Taj papir joj ništa neće značiti u životu, niti će je učiniti srećnijom. Samo želim da bude voljena, jer ona to najviše zaslužuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading