PRELJUBNICI UHVAĆENI NA DELU: Dejan ZANEMEO od prizora, pa doživeo POMRAČENJE, nastao haos EPSKIH RAZMERA! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

27.10.2021

08:15

Dalila i Filip više ne mare za činjenicu da je ona udata žena, ali i da njen suprug boravi na istom imanju, te svesno jedno drugom upućuju nežnosti i strastvene poljubce,koji su uvek puta doveli do pravog rusvaja.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević uhvatio Dalilu i Cara

Udata Dalila Dragojević i Filip Car danas su rešili da se više ne kriju po ćoškovima, te u koriste svaki trenutak zarazmenjivanje nežnosti, te su počeli da jedno drugom uzvraćaju strastvene poljubce naočigled svih, pa čak i supruga Dejana.

printscreen

Dejan beži sa imanja

Svako jutro započinju strastvenim zagrljajem, a onda u toku dan pred svima nastavljaju preljubničke radnje, bez zadrške i straha da će se Dalilin muž pojaviti, a ovog puta Dragojevih ih je uvatio, nakon čega je nastao pravi karambol na imanju.

printscreen

Dalila i Car se provode

Naime, nakon što je Dalila Dragojević ušetala u kazino sa osmehom na licu. Dejan Dragojević je odmah izleteo sa žurke i počeo da plače kao i da udara rukama o zid, a onda pokušao i da pobegne. Zadrugari su ga sve vreme smirivali i upućivalu mu reči podrške, te ga sprečili u nameri da pobegne saimanja, a dok je ceo taj haos tresao zidine Bele kuće, Dalila je za to vreme uživala, ne mareći za svog supruga.

 

Komentari (1)

Loading
Marinko

27.10.2021 08:30

Više on veruje Dalili nego svojim očima. Živi bili pa videli da će se pomiriti.