OVO NEĆE IZAĆI NA DOBRO! Dok se Dejan RASPADA od bola, Dalila u ranoj jutarnjoj AKCIJI sa Carem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.10.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Car već danima razmenjuju nežnosti, a dok se on raspada od bola, jeca naglas pred milionima gledalaca i ne krije emocije zbog truda koji je uložio da im uspe budućnost, ona uživa u vatrenim akcijama sa Carem.

Republika

Foto: pixabay.com

Dejan pati zbog Dalile

Dalila Dragojević, kontroverzna učesnica "Zadruge 5", odlučila je da zvanično stavi tačku na brak sa Dejanom Dragojevićem. Naime, kako je više puta isticala, razlog takve drastične odluke je bilo to što joj se u poslednje vreme, uopšte ne dopada suprugovo ponašanje, a i kako su emocije postale sve veće prema poznatom šarmeru Filipu Caru, nije ih više mogla držati pod kontrolom, te je iz ovog rijaliti trougla, ispao upravo Dejan.

Sva ta dešavanja iz proteklog perioda su doprinela da se Dejan oseća jako psihički loše, a on i dalje ne može da prihvati činjenicu da je gotovo, a dok se on suočava sa nervnim rastrojstvom, njegova do skoro najveća ljubav razmenjuje nežnosti sa Filipom.

Nemoj da mi se uvlačiš - rekla je Dalila.

Što nećeš? Što se ljutiš na sve? - pitao je Car.

- Ne ljutim se - dodala je.

Ajde okreni se - zamolio je Car.

Jel' ćeš ići tamo? - pitala je Dalila.

Jel bi volela da idem ili ostanem? Nećeš da te grlim? Smeta ti? - pitao je Car.

- Smeta - rekla je Dragojevićeva.

Pomeri se sad si mi stvarno blizu - nasmejala se Dalila.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Car i Dalila ne kriju više emocije

Nije uspeo da joj odoli?

Car je potom pokušavao da poljubi Dalilu u usta tako što je ljubio u nos, pa spuštao, pa joj na uvo šaputao šta oseća prema njoj. Ona mu se sve vreme približavala kako bi ga izazivala da je poljubi, ali na kraju nisu uspeli da odole jedno drugome.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rile

25.10.2021 13:48

Šta se može očekivati od takvog tipa žene..... Što dalje od Dekija raspala mahalušo. Kad ter ovajdebil Car bude išaketao nećete nibabo jrimiti u Bosnu,jer si ga obrukala. Sramoto a ženski rod.... Za tvoje prljave radnje nema opradanja.Konačno si okazala svoje pravo lice.... talog od žene. Sad ćeš polako da ideš od jednog do drugo...kao i pre ovog divnog mladog čoveka koga ni jednm svojom kvalietom nisi zaslužila...

Odgovori 62 11