BIO JOJ JE MASER, A ONDA SE RAZVELA ZBOG NJEGA! Sale Glumac rasturio brak EROSA RAMACOTIJA: ZATEKAO IH JE U SOBI!

Autor:

Zadruga

26.10.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Aleksandar Todorović Sale, važi za velikog ženskaroša, a kako je živeo širom Evrope, u jednom periodu je bio i maser MIšel Ramacoti, žene italijanskog pevača Erosa Ramacotija, a navodi se da je upravo on kriv za raspad njihovog braka.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Todorović rasturio brak Erosu Ramacotiju

Učesnik "Zadruge 5" Aleksandar Todorović Saša poznatiji kao Sale Glumac u rijalitiju ne krije koje mu se sve zadrugarke dopadaju, pa koketira na svakom koraku, a kako ''Rijaliti'' saznaje, on je bio u šemi sa suprugom slavnog italijanskog pevača Erosa Ramacotija Mišel Hunciker! Sale Glumac i Erosova supruga zbližili su se tako što je on isprva bio njen maser, a kako je pevač slučajno saznao za aferu, uskoro je usledio razvod.

 

 


- Sale je živeo u nekoliko evropskih zemalja i iza sebe ima nekoliko brakova. Uvek je voleo da koketira sa ženama, zato su mu brakovi i propadali, ali njega žene vole. On se s Mišel upoznao dok je boravio u Italiji, gde je radio nekoliko poslova. Prvo je radio kao maser u jednom salonu, a odlazio je i na kućnu adresu. Kad je počeo da pruža usluge Erosovoj ženi, nije imao pojma kod koga ide. Kad je masirao prvi put, rekla mu je tek pred kraj seanse da joj je suprug Eros Ramacoti. Sale se oduševio, tražio je da mu pokaže slike koje ima u telefonu i baš su lepo razgovarali. Svideo joj se, posle je insistirala da dolazi jednom nedeljno, kasnije više puta i tako su se spanđali - priča nam dobro upućen sagovornik.

Republika

Foto: Printskrin, republika.rs

 

 

Igrao u filmu "Tesna koža"


Saleta Glumca mnogi pamte iz filma "Tesna koža", gde je davno tumačio lik Pantićevog najmlađeg sina. Scena sa časa engleskog, gde se muči da izgovori pravilno strane reči, pa se na kraju isplazi profesoru publiku je zasmejavala do suza, a Sale je i cimerima prepričavao kako je bilo raditi s ekipom glumaca u to vreme.


- U Beogradu nisam bio skoro 30 godina i pomislio sam da dođem i uđem u rijaliti. Dugo živim van Srbije, pa mi je svakako prijalo da se vratim i da budem na domaćem terenu. Živeo sam u Italiji, Švedskoj, Grčkoj, Švajcarskoj i, verujte mi, mogu da se prilagodim na sve - rekao je Sale u "Zadruzi".


Kako samo saznali, Sale i Mišel su se tokom jedne seanse poljubili i tada je sve krenulo.


- Kad god bi Sale dolazio kod Mišel posluga nije bila u kući. Nije htela da se šire tračevi, sve je držala u tajnosti i niko nije imao pojma da se smuvala s maserom. Viđali su se mesecima, a priče su počele jer je Sale svaki put dolazio kad Eros nije kod kuće. Ona je gasila telefon kad je na masaži, pa se pevač jednom vratio ranije u vilu i zatekao da su u sobi zaključani. Kucao je, ali su glumili da je masaža u toku i tako pokušavali da se povade. Erosu je tada sve bilo jasno, počeo je stalno da se svađa s Mišel i na kraju je tražio da promeni masera - priča nam izvor i dodaje:

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

 

 

Sale: Ne znam šta žene vide na Janjušu!


Todorović je sa cimerima nedavno u dvorištu komentarisao da mu nije jasno zašto žene u rijalitiju lude za Markom Janjuševićem Janjušem.


- Janjuš je meni prosečan muškarac, a opet se sve ribe lepe za njega! Ne znam šta je razlog, ali vidim da je tako. Uvek sam i sam bio ženskaroš, žene padaju na harizmu, na izgled, a kod njega nemam za šta da se uhvatim. Verovatno je dobar u krevetu, ne znam šta je drugo. Voli i on da koketira, ali uvek bira pogrešne. Moraću da mu održim lekciju. Treba da bira svoj tip žene, a ne da bude s nekom po svaku cenu, pa da posle udaraju glavom o zid - rekao je glumac


- Sale je posle velike svađe između Erosa i Mišel prestao da dolazi. Ona mu je rekla da joj je brak u krizi i da nije pametno da dolazi. Čuli su se samo preko poruka još nekoliko puta, a na kraju se pojavila vest da se razvode. Eros nikad nije hteo da priča o tome što su se razišli, pa je u intervjuima objašnjavao da se ljubav ugasila iako je mnogo voleo suprugu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading