ONI SU SE SUSRELI SA NAJVEĆIM BOLOM ISPRED KAMERA: Ovo su porodične tragedije koje su zadesile učesnike "Zadruge", SVI SU PLAKALI SA NJIMA! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ivana RADIVOJEVIĆ

Zadruga

26.10.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti u Srbiji su ostali bez svojih bližnjih tokom učešća u rijaliti formatima, a mi se sada prisećamo tragedija koje su zadesile učesnike "Zadruge".


Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN,V. Lukić, E-Stock,

 

Kada se takve tragedije dese teško je ne saosećati sa njima, pošto mi volimo da doživljavamo njihove sudbine lično, bile one dobre ili loše. Prisećamo se nekoliko slučajeva kada su učesnici Zadruge izgubili drage članove porodice.

Kija Kockar, Kenen Tahirovića, Zorica Marković i Olga Margitić suočili su se sa najbolnijim tragedijama tokom "Zadruge".

U prvoj sezoni Kristina Kija Kockar se susrela sa gubitkom oca Miloša Kockara. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kija Kockar


Naime, Kija je ušla u rijaliti nakon što ju je pevač Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani. 

Produkcija je poslala pismo da Kristina odmah izađe na kapiju, a ispred ju je sačekala majka Nadica Zeljković koja ju je saopštila tužne vesti.

Tužne vesti stigle su i za Kenana Tahirovića u "Zadruzi 4". Naime, njemu je otac preminuo od posledica korona virusa, dok je pre nekoliko godina izgubio i majku.

On je tada sa suzama napustio rijaliti, a po povratku u Zadrugu bio je slomljen i tada ga je tešila tadašnja devojka Rialda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kenan Tahirović

 

- U nedelju se već vraćam u "Zadrugu". Teško mi je što sam izgubio oca. Odrastao sam bez majke, pa mi je još teže. Voleo bih da mi je majka živa i da me gleda tamo. Znam da mi je otac rano legao, nije puno gledao "Zadrugu“, ali znam da je bio ponosan - rekao je tada Kenan Tahirović.

Vest o smrti u porodici, pred kamerama rijalitija, zadesila je i pevačicu Zoricu Marković. Naime, ona je u rijalitiju saznala da je ostala bez sestre za koju je bila uzuzetno vezana.

Pevačica je kratko bila van Zadruge, kada joj je i saopštena tužna vest, posle čega se vratila u rijaliti kako bi se spakovala, a zadrugari su sve vreme pokušavali da je uteše.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

- Ona mi je jedina ostala, nemam više nikoga - plakala je Zorica u garderoberu dok se pakovala i jedva stajala na nogama.

Zorica je plačući izgovorila kako joj je sestra bila jedna jedina i da je imala 62 godine.

Velika tragedija koja je zadesila nekog od učesnica rijalitija "Zadruga" jeste samoubistvo oca Olge Margitić koja je bila učesnik "Zadruge 5". 

Naime, pre 20 dana kao bomba odjeknula je vest da se otac Olge Margitić ubio u porodičnom domu na Zvezdari. Kako su komšije rekla, starija ćerka, Olgina sestra nije mogla da ga dobije na telefon i ako se do poslednjeg trenutka nadala da je sve u redu, crne sumnje su se obestinile i on je pronađen mrtav. 

Republika

Foto: republika.rs

Olga Margitić tragično je izgubila oca

Veliki šef obavestio je Oglu Margetić na odmah napusti rijaliti, a kako pojedini mediji prenose ona se neće vraćati u rijaliti zbog boli u tuge koju oseća.

Bivšem zadrugaru Bojanu Saviću pre nekoliko dana preminuo je iznenada otac, zbog čega je on slomljen bolom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojanu Saviću preminuo otac

Bojan se oglasio za portal Republika.rs vidno potrešen:

- Istina je! Malo sam u šoku sada, izvinite, pod lekovima sam! Imao je infrakt, posle koronavirus, 15 dana se borio za život!  Mučio se sve vreme, nisam sad u stanju da pričam! Molim vas da me razumeti, ja sam pod lekovima - izjavio je Bojan Savić za Republika.rs. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading