SRAMNO JE DA PREDSTAVLJAŠ TAKO SRBIJU: Jovana Ljubisavljević oplela po misici Valentini Petrović! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

26.10.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević odgovorila je na poziv portala Republika.rs i otkrila je kakvo je njeno mišljenje o tome što je njena koleginica Valentina Petrović pokazala dvoglavog orla.

Republika

Foto: Instagram/valeryview, E/Stock

Jovana Ljubisavljević o Valentini Petrović

 

Srpska misica Valentina Petrović za manje od poal sata izazvala je veliku prašinu fotografijom na kojoj je pozirala rukama pokazujući dvoglavog orla, zbog čega je izazvala veliki gnev ljudi. Ova blamantna devojka se odmah oglasila na Instagram profilu, gde je tvrdila kako ona nije ni znala šta dvoglavi orao predstavlja.

Republika

Foto: instagram.com

Valentina Petrović pokazala dvoglavog orla

 

Povlači se pitanje da li je to pokazala u naletu euforije ili je sebe htela da predstavnim neobrazovanog devojkom, to procenite sami. 

Valentina Petrović udaljena je sa daljeg takmičenja, nakon čega se oglasila i Vesna de Vinča koja je potvrdila da je ova misica udaljena, pa je istakla za medije da je zbunjena i šokirana njenim potezom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna de Vinča se oglasila

 

Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja - poručila je de Vinča za Kurir.

Mi smo stupili u kontakt sa Valentininom koleginicom i bivšom zadrrugarkom Jovanom Ljubisavljević, koja je na našu informaciju šta se desilo bila zgrožena i šokirana. 

Nisam aktuelna misica, ali imam stav o tome. S moje tačke gledišta, svaka nacija treba da se poštuje, ali ako neko predstavlja našu zemlju, treba da predstavlja na pravi način, sa našim obeležajima. Možda je taj potez bio nepromišljen,svakako i bespotreban, ili je to uradila možda sa višim ciljem da se digne prašina oko njega. Svakako da je sramno i bezobrazno da se tako nešto radi! Nikada sebi ne bih dozvolila tako nešto, iako poštujem sve države, nacije, nikada ne bih ni u ludosti uradila nešto loše za svoju zemlju, svoj narod i da svoje ljude predstavim na loš način. Volela bih da predstavnica naše države predstavljaju sa našim simbolima, našom himnom i da nas u svetu predstavljaju na najbolji mogući način, a ne da se blamiramo - poručila je Jovana za Republika.rs.

Republika

Foto: Twitter

Valentina Petrović pokazala dvoglavog orla

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vjera

26.10.2021 20:27

Jovana je ljisica.

Odgovori 18 5
Nedja

27.10.2021 12:04

@Vjera - Zla ljisica.

Odgovori 14 0
Zvonce

30.10.2021 15:29

Ko nas predstavlja, sramota živa. Zbog svoje neukosti i plitkosti ovo se dešava, ili je dobro naplatila svoj rad od šiptarske mafije koja izuzetno dobro plaća lobiranje. Njena priča kako su je navukli na tanak led nažalost ne pije vodu. Oduzeti joj državljanstvo podhitno i sva prava da predstavlja R. Srbiju, pa neka predstavlja Albaniju, C. Goru ili samog đavola...

nott

02.11.2021 08:09

Ova je bar misica, makar je imala dobar gaf, valjda zbog neznanja... Dok je ovu Zadrugarku njena agencija iz Valjeva poslala u Kinu, bez ikakvog natjecanja.... Sa malim Karićem bila u šemi još dok je on bio sa Popovićkom, dogovorili se da rade pričice po Zadruzi!!!!