LETEĆI AMER IZ SAN ANTONIJA SLEĆE PRED GROBARE: Jedva čeka da ZAIGRA sa Panterom, a MISLI samo o Željku!

Autor:

Sport

26.10.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Turk Telekoma Eron Herison objasnio je razloge zbog kojih je došao u Tursku, ali je dodao da sa nestrpljenjem čeka gostovanje Partizanu u okviru 2. kola Evrokupa.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter i Željko Obradović

Herison (26) je uzbuđen jer će ukrstiti koplja sa Kevinom Panterom, ali i što će imati priliku da se suprotstavi klubu koji trenira velikan kakav je Željko Obradović.

Naša sledeća utakmica je u Beogradu protiv Partizana. To je jedna od utakmica koje imam na svom spisku. To je tip utakmice za koji živim! Zaista sam uzbuđen što ću izaći na meč i biti u tako sjajnoj atmosferi, protiv velikog trenera kakav je Željko Obradović. Ali, mi sigurno dolazimo sa našom najboljom igrom. Igraćemo najjače što možemo do kraja utakmice ćemo se boriti protiv njih - napisao je Herison u blogu, pa dodao:

Uzbuđen sam što ću igrati protiv Kevina Pantera. Jasno je da mislim da sam ja najbolji. Nije to ništa lično. Naravno, Panter je sjajan igrač, ali ja mislim da sam najbolji. Definitivno to mislim. Ne radi se tu o meni, samo ću izaći na teren sa dodatnom motivacijom i potruditi se da dođem do pobede.

A što se tiče razloga potpisa za Turk Telekom, Amerikanac je poručio:

Došao sam zajedno sa igračima kao što su Džadžuan Džonson i Aleks Perez. To su momci koji znaju kako je igrati u Evroligi, Evrokupu. Uvek je važno da dođu igrači koji znaju kakvi su to fizički izazovi. Mislim da ćemo odigrati dobro, mnogo bolje nego što ljudi od nas očekuju - jasan je Herison, koji je rođen u San Antoniju (Teksas).

Podsetimo da će crno-beli ugostiti Turke u sredu od 20:30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading