OTAC MISICE VALENTINE PETROVIĆ U OČAJU: Pokušava da opere ćerku svim silama, SKANDAL ne jenjava! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.10.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina Petrović srpska misica udaljena je sa daljeg takmičenja nakon što je pozirala na fotografiji pokazujući dvoglavog orla.

Republika

Foto: Instagram/valeryview

Valentina Petrović srpska misica

 

Srpska misica Valentina Petrović izazvala je veliki negativan odjek nakon što je pozirala tokom takmičenja pokazujući dvoglavog orla, ona se oglasila na svom Instagram profilu i tim gestom pokazala da zapravo ni sama ne zna ni šta priča, ni šta radi, drugim rečima, svoj intelekt je već dokazala. 

Valentina je odmah uklonjena sa takmičenja, s obzirom na to da se podigla velika prašina, a sada čak i njen otac Aleksandar Petorivć pokušava da opere ćerku u svoj očaju.

Republika

Foto: Instagram.com

Valentina Petrović pokušava da se opere

 

Naime, na Instagram profilu Aleksandar je objavio stori i objavu fotografije svoje mezimice, koja je ovog puta bila obučena u narodnu nošnju, a na drugoj fotografiji pokazala je tri prsta, kao obeležje Srbije.

 

 

Ovim potezom su svi šokirani, no, ovo nije prvi put da se ovakav skandal desi. Ista situacija desila se i Fljorindi Kajtazi, koaj je ponela titulu mis Njujorka 2019. godine. Ova misica albanskog porekla s Kosova nije mogla da se odupre da ne simulira albanskog orla, zbog čega je izbio skandal. 

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Fljorinda Kajtazi pokazalla dvoglavog orla

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlada

26.10.2021 20:19

Nema opravdanja.

Vjera

26.10.2021 20:25

Pokazala tri prsta naopako sa levom rukom.

Zvonce

30.10.2021 15:27

Ko nas predstavlja, sramota živa. Zbog svoje neukosti i plitkosti ovo se dešava, ili je dobro naplatila svoj rad od šiptarske mafije koja izuzetno dobro plaća lobiranje. Njena priča kako su je navukli na tanak led nažalost ne pije vodu. Oduzeti joj državljanstvo podhitno i sva prava da predstavlja R. Srbiju, pa neka predstavlja Albaniju, C. Goru ili samog đavola...