DOJIM DEČKA VEĆ 18 MESECI I TO MI JE NAJBOLJE EROTSKO ISKUSTVO U ŽIVOTU! Neverovatna ispovest mlade Lane: Na tu ideju smo došli nakon što smo imali odnose sa još jednim parom!

Autor: Republika

Lifestyle

26.10.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lana Majkls, kako tvrdi, doji svog dečka Šona kako bi ostvarili posebnu vrstu veze pred odnose, što ih zbližava na poseban način.

Foto: Printscreen

Lana Majkls doji svog dečka Šona već mesecima 

Britanka Lana Majkls, majka dvoje dece uzrasta 11 i sedam godina, počela je da doji svog novog partnera Šona pre 18 meseci i tvrdi da ju je to zbližilo sa njim više nego bilo koje iskustvo s pređašnjim partnerima, pa i sa ocem njene dece. 

Kako je otkrio taj neobični par, koji je gostovao u dokumentarnoj emisiji Ponedeljkom uveče na Kanalu četiri, čin dojenja je savršen oblik predigre pre seksualnog odnosa koji time postane još strastveniji. 

- Dojila sam oboje svoje decei mnogo mi je to nedostajalo kada su oboje porasli, zbog čega sam odlučila da to isprobam sa Šonom - ispričala je Lana koja je partnera upoznala 2019. preko jednog veganskog sajta za upoznavanje nakon čega su  ubrzo oboje shvatili da im je dojenje jedno od najsavršenijih oblika zavođenja. 

Lana i Šon, koji odbijaju da otkriju koliko imaju godina, živeli su u Edinburgu na jugu Engleske, ali su se preselili u Španiju neposredno pre pandemije koronavirusa. Ispričali su da nisu imali pojma da je dojenje kod nekih parova uobičajena erotska predigra, te da im je to neposredno nakon što su se upoznali otkrio jedan par sa kojim su bili u svinger-klubu i imali grupni seks.

- Imamo otvorenu vezu i oboje volimo da isprobavamo nove stvari. Slučajno sam tokom tog seksa osetio mleko iz dojke druge žene i to mi je podiglo libido do neslućenih granica. Od toga je sve krenulo - istakao je Šon.   

Lana je, inače, nakon završetka dojenja svoje dece pre nekoliko godina ostala bez mleka, ali je zbog erotskih igara sa dečkom počela da uzima suplemente koji su joj ponovo podstakli njegovu proizvodnju. 

- Imamo seks otprilike pet puta dnevno i Šon nekoliko puta nedeljno sisa. Uživam u tome i i imam osećaj da su moje grudi čvršće i veće. Osećam se više seksi - priznala je ona i naglasila kako se dojenjem stvara posebna veza. 

- Energija teče između nas - dodala je ona. 

Prema rečima neobičnog para, mnogi znaju za njihovu naviku, ali tvrde da zbog toga nikad niko nije zbijao šale na njihov račun.      

- Dobijamo uglavnom komentare podrške - složni su njih dvoje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading