AKO ŽENA RADI OVU STVAR U KREVETU, SIGURNO ĆE PREVARITI PARTNERA! Obratite pažnju!

Autor:

Lifestyle

25.10.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno istraživanje je pokazalo da postoji jedna stvar koja bi mogla da ukaže na to da vas žena vara sa drugim muškarcem.

Republika

Foto: Unsplash

Što više glumi orgazam, toliko je veća verovatnoća da će žena prevariti 

Naime, istraživanje je pokazalo da je malo verovatno da će žene koje redovno glume orgazam biti verne. Istraživanje objavljeno u Archives of Sexual Behaviour, proučavalo je 138 žena i 121 muškarca u heteroseksualnim vezama, gde su bili ispitivani o vrhuncu i preljubi.

Intenzitet i učestalost ženskih orgazama nisu imali mnogo uticaja na to da li su žene varale ranije ili će verovatno varati u budućnosti. Ali, postojala je definitivna veza između toga koliko je puta žena glumila orgazam i koliko je verovatno da će načiniti preljubu.

Što je žena više glumila orgazme, veća je i verovatnoća da je prevarila svog partnera u prošlosti, kao i da će ga ponovo prevariti u budućnosti. Stručnjak za seks Tami Nelson otkrila je da je čak 80 odsto žena priznalo da su prevarile svog partnera.

Prethodne studije pokazale su da se žene koje lažiraju orgazam osećaju nezadovoljno seksom sa svojim partnerima, ili ne mogu da saopšte šta žele u krevetu – što može objasniti potrebu da zadovoljstvo pronađu negde drugde, piše Krstarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading