NAKON KRAHA BRAKA, DALILA I DEJAN KONAČNO OČI U OČI! Zadrugarka uradila nešto ŠOKANTNO, zbog čega će završiti na STUBU SRAMA! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

25.10.2021

13:38

Šokantno ponašanje Dalile prema svom još uvek zakonitom mužu nailazi na veliku osudu javnosti i mnogobrojnih pratioca Zadruga, te je većina, po svemu sudeći zauzela Dejanovu stranu.

printscreen

Dalila i Dejan prolaze kroz turbulentan period

Skandalozno ponašanje Dalile se nastavlja iz dana u dan, a emocije koje je tvrdila da ima prema suprugu su očigledno nestale, te ona sad sve više i više vremena provodi sa novopečenim dečkom Filipom Carem, ali s obzirom da ovaj popularni ljubavni trougao, boravi izvan zidina Bele kuće, malo je teže izbeći susret sa Dejanom.

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević našli su se ovog jutra oči u oči u gardaroberu. Posle svih problema koje imaju, i Dalilinog odnosa sa Filipom Carem bračni par je napokon bio sam na jednom mestu. Dalila i Dejan su se presvlačili zajedno, ali nisu progovorili nijednu reč, a čak ni uputili pogled jedno ka drugom. Dalila je u jednom momentu krenula da peva ispred Dejana što je naišlo na oprečne reakcije budući na njeno skandalozno ponašanje.

printscreen

Dalila i Dejan oči u oči

Podsetimo, ovaj popularni rijaliti par traje već nekoliko godina, te su ih mnogi smatrali za skladnije brakove, što zbog činjenice da su se i sami tako deklarisali, a i zbog toga što su na početku finalne sezone "Zadruge 5" se nisu odvajali ni trena, tako da je malo reći da javnost bila i više nego šokirana, pa su mnogi konstatovali da je u pitanju ipak tajni plan.

Komentari (2)

Loading
Anđela

25.10.2021 17:21

Dalila se otkrila da ima tajni plan da ostane na TV Pink i ne vraća se u BiH.