TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC! Otkriveno zašto je Milan Milošević TUŽIO Mariju Kulić, OVO joj nikad neće OPROSTITI!

Autor: Republika

Zadruga

24.10.2021

12:00

Dugo se spekulisalo u kakvim su odnosima voditelj Milan Milošević i Marija Kulić, a sada je došlo do saznanja da će njihov sukob dobiti epilog na sudu.

youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević tužio Mariju Kulić

Voditelj i novinar Milan Milošević, važi za streh i trepet među učesnicima u rijalitiju "Zadruga", a izgleda da nije u dobrim odnosima sa svakim učesnikom, što je i rezultiralo pričom, koja će dobiti svoj epilog na sudu.

Nakon što se dugo spekulisalo u kakvim je odnosima sa pobednicom "Zadruge 1", sa kojom je bio cimer u prvoj sezoni pomenutog rijalitija,u medijima je kao bomba odjeknulo da se  Milan Milošević viđa se na sudu sa majkom Miljane Kulić, Marijom.

youtube.com/Zadruga Official

Mariju Kulić će morati na sud

Jeste, Marija i ja smo na sudu i ja sam je tužio zbog toga što me je izvređala usred emisije, unosila mi se u facu, preko tih stvari neću nikad preći. Ne razmišljam da povučem tužbu, meni je jako žao zbog njenog zdravstvenog stanja, ali mene tako niko nikada nije uvredio na radnom mestu. Meni čast ne dozvoljava da pređem preko toga i boriću se da pravda bude zadovoljena. Ona je super rijaliti igrač, ali ovom tužbom i ostalima stavljam do znanja da ne mogu tako sa mnom - izjavio je Milan Milošević za Star.

Kako li će se ovaj sudski spor završiti, i ko će izvući deblji kraj, ostaje da vidimo, ali sudeći po tome da je Marija Kulić prešla granicu, sasvim je izvesno.

Komentari (2)

Loading
Martin

24.10.2021 23:11

Da ne sakas medalju da ti zakaci marija sto ocekujes upravo je zena