UHVATILA JE NIKOTINSKA KRIZA, PA ZAMALO POLOMILA GLAVU: Miljana Kulić doživela NERVNI SLOM i napravila NEVIĐENI haos na imanju, srećom izbegla TRAGEDIJU!

Autor:

Zadruga

24.10.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić doživela nervni slom zbog nikotinske krize, te umalo završila ozleđene glave, u tome je na svu sreću sprečio Lazar.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić napravila haos

Miljana Kulić je poznata po tome što se ne libi da uvek jasno i glasno govori o gorućim temama, što vrlo često izazove bunt kod ostalih stanara Bele Kuće, te vrlo često dođe do mnogobrojnih rasprava. Ova zadrugarka, ukoliko ustane na levu nogu, spremna je da digne celu kuću naopačke, a tako je biloo i ovog puta, jer su joj zafalile cigarete.

Ona je napravila haos u cik zore usled nikotinske krize, a bez što su zadrugari dobrovoljno podelili cigare sa njom, Kulićevoj to nije bilo dovoljno, te je napravila džumbus:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola uspeo da smiri Miljanu

Videćete sutra svi! - vikala je Miljana.

- Gleda te majka, udaraš glavom o vrata, zbog čega? Ja sam u šoku, ja nisam znao da si ti ovakva što se tiče ovih stvari, je*em ti sunce - pitao je Zola.

Sad ćeš da vidiš! Idem u rehabilitaciju idem tamo da spavam - viknula je Miljana.

- Kako ja da budem raspoložen, vidi kako se ponašaš? - pitao je Zola.

Veži se, ja neću da budem kažnjena. Neću više da se nerviram i neću više ni sa kim da pričam, ništa me više ne zanima. Daj mi upaljač i ma*š u pi*ku materinu - govorila je Miljana.

Šta praviš frku zbog cigara šta ti je? - nastavljao je Lazar.

Miljana u problemu zbog Zole?

Podsetimo, sve su jača šuškanja i u Beloj kući, ali i u spoljnom svetu, da Lazar zapravo ne voli Miljanu, već je sa njom iz koristi, a čak je pre par dana priznao da je trošio njene pare na žene lakog morala, od tada se Kulićeva suočava sa brojnim psihičkim problemima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Blagoje

24.10.2021 10:11

Miljana je u totalnoj krizi. Niko joj nije dobar u Zadruzi. Neće dugo ostati tamo.

Odgovori 13 3
Kiki

24.10.2021 10:42

Miljana zvana Kriza.

Odgovori 12 0