MILJANA PESNIČILA ZOLU U ZADRUZI: Produkcija joj pustila njegov snimak za GOLIŠAVIM devojkama, ona doživela pomračenje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.10.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije mogla da izdrži da odgleda sve kadrove spota Lazara Čolića Zole, pogotovu ne one u kojima se nalaze slobodno obučene devojke.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić udarila Lazara Čolića Zolu

Tokom dana Miljana Kulić sedela je sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom za crnim stolom, a zadrugari su imali priliku da vide njegov spot koji je nedavno objavio. Miljana je prethodno odala tri tajne Drvetu mudrosti, kako bi produkcija ispunila želju Zoli da zadrugari vide njegovo remek delo. 

Ono što je Miljanu isteralo iz takta jeste kada je videla Zolin spot u kom su bile obnažene devojke, zbog kojih se iznervirala, pa ga je pesnicom udarila po rukama. 

Republika

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić u svađi

 

- Vidi je kakva je, kao Brendon, trandža - vikala je Miljana.

- Nemoj to da pričaš više - govorio je Zola.

- Bićeš i ti u mom spotu, pojavićeš se, neću da slušam da me više opterećuješ - pričao je Zola.

- Sad kad smršam, vadim usne, stavljam hijeluron, grudi, podižem d*pe. Biću u tvom stopu jedino ako mi platiš. Moje pojavljivanje košta 4.000 evra. Ta čast mi ne treba - poručila je Miljana, pa potom upitala:

- Da li je ta majka podržala za ovo? Gde si našao ovu? - pitala je Kulićeva, a Zola joj je odgovorio potvrdno.

- Namerno sam to uradio, hteo sam da vidim reakcije, nisam imao s*ks sa njom, čoveče. Da li je moguće da me ti pitaš te gluposti? - pričao je Lazar.

Detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading