OVA ZADRUGARKA SINOĆ JE ZAUVEK IZBAČENA IZ BELE KUĆE! Ispričala sve što zna o Dalili, Dejanu i Caru: Svi TO vidimo! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

22.10.2021

10:59

Sinoć je u Zadruzi 5 održano vanredno izbacivanje koje je šokiralo javnost, a iz Bele kuće izašla je zadrugarka koja je otkrila sve o ljubavnom trouglu Filipa Cara, Dalile i Dejana Dragojevića!

TV Pink, Pixabay

Sinoć je iz Zadruge 5 izbačena Emilija Velimir

Sinoć je u rijaliti programu "Zadruga 5" održano vanredno izbacivanje, a učesnica koja je imala najmanju podršku publike zauvek je napustila Belu kuću.

U studio Dušice Jakovljević sinoć je stigla Emilija Velimir, koja je tom pirlikom sumirala utiske iz rijalitija i otkrila da se u Zadruzi potpuno pogubila. Ona se tom prilikom posebno osvrnula na odnos Filipa Cara, Dalile i Dejana Dragojevića:

Ognjen Bogdanović

Emilija Velimir

- Ja sam se pogubila, nedostajala mi je porodica. Moram reći da sam na Dejanovoj strani, jer njemu je baš teško, a svi vidimo Daliline emocije prema Caru.

Komentari (1)

Loading
Živojin

22.10.2021 11:43

Ona je na Dejanovoj strani, jer njemu je baš teško, a svi vidimo Daliline emocije prema Caru. Sprema se Dejanova pobeda za 50.000 evra koliko duguje Pinku.