ZOLA OJADIO KULIĆE, UZIMA MILJANIN NOVAC I BACA GA NA DAME LAKOG MORALA: Isplivala ŠOK istina, Mariji će se slošiti zbog ovoga! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.10.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola nakon što je priznao da voli da plaća devojke lakog morala, otkrio je da novac Miljana Kulić baca na takve dame.

Republika

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Lazar Čolić Zola troši Miljanine Pare na dame lakog morala

 

Prošle noći na velelepno imanje uselio se Lazar Čolić Zola, a njegova devojka Miljana Kulić jedva je dočekala da se suoči sa njim, nakon što joj je Ana Spasojević otkrila da je imao intimne prepiske sa bivšom zadrugarkom Anđelom Anakodnom, koja je za medije već nekoliko puta davala izjave i prosleđivala prepiske sa ovim eminentnim di džejom. 

Nakon što je počela emisija ,,Pitanja novinara", Lazar Čolić Zola se izlanuo, te je ispričao kako je uopšte došao do saznanja da se Ana Spasojević bavi najstarijim zanatom, kao i Anakonda. Naime, kako je ispričao, prijatelj Zolin mu je prepričao kako je pozvao Anakondu i Anu kod njega u stan, a potom je priznao da voli da plati devojke lakog morala, zbog čega se Kulićeva izuzetno naljutila, a potom i raskinula sa njim.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola se svađaju

 

Zola troši pare Miljane Kulić na devojke lakog morala!

Tokom emisije ,,Pitanja novinara" Lazar Čolić Zola istakao je da voli da kada je slobodan, plati devojke koje se bave najstarijim zanatom, jer mu je tako mnogo lakše da potkrepi sve svoje potrebe jednog muškarca. Miljana Kulić se potpuno razočarala u tom trenutku u Zolu, pa ga je upitala čijim parama plaća devojke lakog morala, nakon čega se on izlanuo i priznao da je to zapravo njen novac. 

- Bili smo, seli smo, cuganje, znate kako to ide, i bio je u fazonu da pozovu nekog, da ga pristave, izvinite, ali tako je pričao. On je pozvao, došle su dve ribe, čovek mi se kune da je tako, kaže na vratima su bile Anakonda i Ana Spasojević, došle su cure da rade za lovu. Ja kada nisam sa njom( Miljanom) u vezi, ja sam neko ko voli da plati k*rvu da jede, jer me ne pita šta radim, ni da li sam dobro, ni da li sam ručao, da izvineš, platiš druže moj i doviđenja! - rekao je Zola, na šta je Miljana burno odreagovala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola se pomirili

 

- Tako je! Rekao si mi da nisi, a od čijih para plaćaš k*rve? Od čijih? Sram te bilo!

- Od tvojih - priznao je Zola

- Ja posle njega nisam bila ni sa kim, osim ono sa Danijelom, a onda sam obrukala sebe! To je najveći blam koji sam ja napravila - odbrusila je Kulićeva. 

Detaljnije možete u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading