ŠOK-PREPISKA! OVAKO JE ZOLA VARAO MILJANU: Ispade sad kao ne bi dala, ja bih se samo malo igrao, šta se foliraš...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Anakonda objavila je prepiske u kojima joj Lazar Čolić Zola otvoreno nudi seks i ponižava je, aludirajući na to da je laka ženska. Nakon što ju je momak iz Dervente žestoko potkačio, govoreći da ona preko njegove grbače pokušava da uđe u "Zadrugu 5", starleta je odlučila da objavi svu prepisku s njim, iz koje se jasno vidi kako dogovaraju viđanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

Anakonda je priznala da je ona, na nagovor njene drugarice Ane Spasojević, prva pozvala Zolu i tada su neobavezno ćaskali, nakon čega je on redovno počeo da joj se javlja i odgovara na storije, a onda i da se ponaša slobodno i bezobrazno.

- Daj mi te sise malo što ih izbacuješ stalno - poslao joj je Lazar bez pardona.

- Prvo, ne izbacujem uopšte stalno, a drugo, nemam šta tebi da dam - odgovorila je oštro Anđela, braneći se.

- Daj, ne kenjaj, sprdam se! Nemoj mi se folirati! Znamo se previše - napisao je on.

- Pa sprdaj se slobodno, ko ti brani, ne znam ko ti se folira. Ne možemo nikada da se znamo previše jer ti si mene tamo upoznao, napolju nisi sa mnom proveo nijedan dan. Zato gledam otkud ovo: "Daj mi" iz našeg drugarskog odnosa - odgovorila mu je Anakonda začuđeno.

- Pa zajebavam se, rekao bih ti to i tamo pred kamerama, a kamoli ovako... Ispade sad kao da ne bi dala. Budalo, kako ne bi dala. Kome bi, ako ne meni? Ja bih se samo igrao - bio je uporan Zola.

S druge strane, i u "Zadruzi" se između Miljane Kulić i Ane Spasojević povela tema o prepiskama. One su se uputile u salon u rijalitiju, gde su išle da srede frizure. Ono što je navelo Miljanu da nasluti na prevaru svog momka Lazara Čolića Zole bilo je dopisivanje između njega i Anđele Milenković Anakonde.

- Ma jeste, išli su na sladoled, ma daj, molim te - rekao je frizer.

- Čim su se videli, to je za mene isto kao da su se je*ali - zaključila je Miljana.

- Nemoj to da joj pričaš, napraviće skandal - rekla je Ana.

Nakon što je Miljana Kulić napustila frizerski salon na redu je bio Bane Ðokić, pa se i on sa Anom Spasojević dotakao Zoline i Miljanine veze. Ana je imala svašta da kaže na ovu temu kada je Miljana napustila salon.

- Njih dvoje su stvarno u vezi, samo što je on oterao ovde da bi mogao da živi. Ona je otišla u Bosnu da ga traži, on okači stori da je u Novom Sadu, ona ode u Novi Sad, a on u Bosni, krije se. Ma haos - rekla je Ana, pa nastavila:

- Sedela sam u kolima kada je Zola rekao da će biti uz nju da je izje*e još dva-tri puta i zaradi još 50.000 evra. To je sve bilo na finalu "Zadruge". Ona kad bi za to saznala, napravila bi haos.20:22

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading