OVO JE SVE ZANIMALO! Otkriveni USLOVI Maje Marinković za ULAZAK U Zadrugu 5, isplivalo i KOLIKO će dobijati mesečno NOVCA!

Autor: Republika

Zadruga

13.10.2021

23:07

Ulazak Maje Marinković u finalnu sezonu Zadruge definitivno bi mnogim zadrugarima pomrsio konce, a sada je isplivala informacija da je starleta rešena da ponovo animira milionski auditorijum.

youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/ Amig Show

Maja Marinković ponovo ulazi u Zadrugu

O ulasku Maje Marinković u finalnu sezonu Zadruge 5 se spekuliše dosta od kako je srpska starleta, Stanija Dobrojević, nedavno na kratko napustila imanje, a kada se vratila, otkrila zabranjene informacije, da će njena bliska prijateca vraća u rijaliti, nakon poduže pauze.

Sada je već izvesno da će Maja biti nova zadrugarka u petoj sezoni. U javnosti se već uveliko šuškalo o tome, a njen prijatelj je to i potvrdio.

Maja se već uveliko sprema za petu sezonu rijalitija “Zadruga” i svesna je da će unutra napraviti odličan šou. Dugo se premišljala da li je nova sezona rijalitija za nju, ali primamljivi honorar koji je dobila od produkcije oborio ju je sa nogu. Priča se da je blizu 5.000 evra mesečno dobila da se u rijalitiju osveti Marku Janjuševiću Janjušu i Filipu Caru - priča izvor i dodaje:

printskreen/pink TV

Maja Marinković je tražila veliki honorar

Maja se nakon kratkog dvoumljenja odlučila da uđe u petu sezonu i to se može dogoditi svakog dana. Međutim, ona je uz to smislila i dobar plan kojim će uspeti da raskrinka, sada već dva bivša momka, Cara i Janjuša. Naime, njoj je zasmetalo što je Car u okviru rijalitija vara sa Sandrom Čaprić i želi po svaku cenu da mu se osveti. Odlučila je da zavede visokog crnog momka u rijalitiju i tako mu napakosti. Nije još uvek otkrivala koji je to momak, ali svi sumnjaju na Marka Osmakčića - završava izvor za Blic.

Ostaje da vidimo, da li poznata starleta svojim ulaskom želi Filipu Caru da pomrsi konce, ili pak da pronađe ponovo zajednički jezik sa Janjušem. Vest o njenom ulasku je svakako tema koja dugo provlači kroz Belu kuću, ali u spoljašnjom svetu. Mada, do sad se Maja po tom pitanju nije oglašavala.

Komentari (1)

Loading