OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Bivša zadrugarka Žana Đorđević totalno RASKRINKALA Filipa Cara, a nije ŠTEDELA ni nju! (VIDEO)

Autor: OGNJEN BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.10.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo bivšu zadrugarku Žanu Đorđević na snimanju Mininog spota, a ona je tom prilikom žestoko oplela po bivšim rijaliti cimerima.

Republika

Foto: republika

Žana Đorđević oplela po Matoroj

Jedna od najatraktivnijih bivših učesnica "Zadruge" je svakako bila Žana Đorđević koja je privukla veliku pažnju naročito muške populacije. Starleta je svima upala u oči zbog svojih zanosnih oblina, ali i mnogobrojnih tetovaža koje prekrivaju celo njeno telo, ali je ostala upamćena i po tome što nema dlake na jeziku.

Uhvatili smo bivšu zadrugarku na snimanju spota za Mininu pesmu, a tom prilikom smo iskoristili momenat da se osvrnemo i na njeno učešće u pomenutom rijalitiju:

- Ja sam boravila u Zadruzi dva meseca, meni je to bio jedan veliki izazov, to je vrlo zanimljivo osmišljen projekat, vratila bih se ali za sada u planu imam druge stvari - tvrdi starleta, a onda se takođe dotakla i tuče sa Matorom:

- Taman posla da sam je udarila, zar vam ja delujem kao neki nasilnik. Ja sam vrlo iznenađena bila njenom izjavom. Jovana je jako dugo u zatvorenom prostoru, i ona će tek po izlasku kada prođe neki period moći da napravi neku precepciju. Ja je apsolutno obožavam. Ona je u javnosti prezentovala sve na drugi način, ali ništa od toga nije istina - završava svoje izlaganje Žana za portal Republike.rs.

U prilogu iznad, možete pogledati šta je kontroverzna starleta rekla i kada je poznati rijaliti igrač Filip Car u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading