OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Maja Marinković RASKRINKALA Filipa i Dalilu, istina je ISPLIVALA na VIDELO!

Autor:

Zadruga

08.10.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se konačno oglasila i raskrinkala odnos između Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/ Amig Show

Maja Marinković otkrila šta misli o Filipovom i Dalilinom odnosu

Nakon što je Filip Car prevario Maju Marinković pred milionskim auditorijumom, on nije prestao da iznenađuje i šokira javnost, te je ubrzo nakon kraha sa Sandrom uplovio u flert sa Dalilom Dragojević. Oni priču nisu dalje produbljivali s obzirom da su im emocije bile poljuljane, ali su ipak oboje priznali da im nije baš svejedno.

Njihov odnos je izazvao lavinu komentara među zadrugarima, ali i među bivšim rijaliti učesnicima. Ovim povodom se oglasila i Maja Marinković i otkrila šta misli od odnosu njene bivše ljubavi sa Dalilom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila je slomljena nakon ljubavnog trougla

- Smešno mi je, to je po mom mišljenju fejk priča, mislim da to ne pije vodu kod naroda – kratko je rekla Marinkovićeva za portal Pink.

Inače, javnost je oko cele ove bračne drame i dalje podeljena, te mnogi smatraju da je ovo sve deo dogovora između Dalile i njenog muža Dejana, ali kakav će ova priča imati epilog, ostaje da saznamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading