MILJANA KULIĆ JURI ZOLU PO BOSNI I SRBIJI! Ana Spasojević otkrila Čolićev tajni plan: Ostaviće je kad od nje uzme još 50.000 EVRA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.10.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole uvek je aktuelna tema, a sada je Ana Spasojević otkrila šta se sprema Miljani.

Republika

Foto: printscreen

Ana Spasojević, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Zadrugari su jutros mahom posećivali frizerski salon gde su iskoristili priliku da svom frizeru otkriju tajne koje su dugo čuvali. Tako je nakon Miljane Kulić u salon ušla Ana Spasojević koja je razgovarala sa Banetom Đokićem, pa mu je i poverila šta Lazar Čolić Zola planira da uradi Miljani, sa kojom je u vezi.

- Jesu li Miljana i Zola stvarno u vezi? - pitao je Đokić.

- Ma jesu, samo što je on oterao ovde da bi mogao da živi od nje. Ona otišla u Bosnu da ga traži, on okači da stori da je u Novom Sadu, ona ode u Novi Sad, a on u Bosni krije se. Ma haos - rekla je Ana pa je nastavila:

- Sedela sam u kolima kada je Zola rekao da će biti uz nju da je iz**be još dva tri puta i da zaradi još 50.000 evra. To je sve bilo na finalu Zadruge. Ona kad bi za to saznala, napravila bi haos 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading